חומרים ל-4 מנות:
740 גרם פילה בקר טרי
200 גרם אספרגוס
150 גרם שורש פטרוזיליה
150 גרם גזר
150 גרם בצל
150 גרם אפונה סינית
2 כוסות יין אדום
1 כף פלפל שחור גרוס
1 ליטר ציר בקר עשיר
1 חופן טימין
אופן ההכנה:
חותכים את הפילה ל-4 מנות.
סוגרים על מחבת גריל מכל צידי הפילה ומניחים בצד.
על אותה מחבת מוסיפים יין אדום עד לשריפת האלכוהול.
מוסיפים את הטימין, הפלפל השחור וציר בקר, ומבשלים כ- 20 דקות עד להסמכת הרוטב ומסננים.
חותכים את הירקות לגודל 2*2 ומאדים בכלי אידוי כ-5 דקות.
את הפילה מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-5 דקות, עד לדרגת מדיום.
הרכבת המנה:
במרכז צלחת מניחים את הירקות המאודים, שמים מעל את נתח הפילה, ובוזקים את הרוטב המסונן מסביב.
מסעדת 'פסיפיק', הירקון 145, ת"א, מלון קראון פלזה, טל' 03-5201169