פילה בקר על ירקות מאודים ברוטב פלפלת

חומרים ל-4 מנות:740 גרם פילה בקר טרי 200 גרם אספרגוס150 גרם שורש פטרוזיליה150 גרם גזר150 גרם בצל150 גרם אפונה סינית 2 כוסות יין אדום 1 כף פלפל שחור גרוס1 ליטר ציר בקר עשיר1 חופן טימין אופן ההכנה: חותכים את הפילה ל-4 מנות. סוגרים על מחבת גריל מכל צידי הפילה ומניחים בצד. על אותה מחבת מוסיפים יין אדום עד לשריפת האלכוהול. מוסיפים את הטימין, הפלפל השחור וציר בקר, ומבשלים כ- 20 דקות עד להסמכת הרוטב ומסננים. חותכים את הירקות לגודל 2*2 ומאדים בכלי אידוי כ-5 דקות. את הפילה מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-5 דקות, עד לדרגת מדיום.הרכבת המנה:במרכז צלחת מניחים את הירקות המאודים, שמים מעל את נתח הפילה, ובוזקים את הרוטב המסונן מסביב. מסעדת 'פסיפיק', הירקון 145, ת"א, מלון קראון פלזה, טל' 03-5201169

חומרים ל-4 מנות:
740 גרם פילה בקר טרי
200 גרם אספרגוס
150 גרם שורש פטרוזיליה
150 גרם גזר
150 גרם בצל
150 גרם אפונה סינית
2 כוסות יין אדום
1 כף פלפל שחור גרוס
1 ליטר ציר בקר עשיר
1 חופן טימין

אופן ההכנה:
חותכים את הפילה ל-4 מנות.
סוגרים על מחבת גריל מכל צידי הפילה ומניחים בצד.
על אותה מחבת מוסיפים יין אדום עד לשריפת האלכוהול.
מוסיפים את הטימין, הפלפל השחור וציר בקר, ומבשלים כ- 20 דקות עד להסמכת הרוטב ומסננים.
חותכים את הירקות לגודל 2*2 ומאדים בכלי אידוי כ-5 דקות.
את הפילה מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-5 דקות, עד לדרגת מדיום.

הרכבת המנה:
במרכז צלחת מניחים את הירקות המאודים, שמים מעל את נתח הפילה, ובוזקים את הרוטב המסונן מסביב.


מסעדת 'פסיפיק', הירקון 145, ת"א, מלון קראון פלזה, טל' 03-5201169


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר