חומרים ואופן ההכנה
משרה – מרינדה
פורסים 5 לימונים עם קליפה דקה לפרוסות דקות ומנקים מגרעינים.
טובלים מלח ופפריקה, ועל כל שכבה מוסיפים עוד שליש כפית מלח.
מכסים את הלימונים במיץ לימון וחצי כוס שמן זית, וסוגרים היטב.
בכל יום מערבבים בלי לפתוח את הצנצנת.
לאחר 4 ימים המשרה מוכנה.
הכנת הדג והגשה
טוחנים את המשרה יחד עם ½ כוס שמן זית משובח.
משרים את פילה הברמונדי במשרה.
צורבים את הדג כ-4 דקות מכל צד.
מומלץ להגיש לצד פקצ'וי מאודה וסומאק.