פילה ברמונדי במשרה לימונים כבושים

משרים את פילה הברמונדי במשרה. צורבים את הדג כ-4 דקות מכל צד. מומלץ להגיש לצד פקצ'וי מאודה וסומאק
מתכון של שף גדי אולשנסקי ממסעדת השף סומאק שבמתחם מלון הבוטיק וילה גליליי: "פילה ברמונדי הינו דג ים בעל טעמים עזים, ממליץ לבחור נתח לבן ובהיר ככל שניתן ועבה, כך הטעמים יהיו עמוקים ומשובחים יותר"

חומרים ואופן ההכנה

משרה – מרינדה

פורסים 5 לימונים עם קליפה דקה לפרוסות דקות ומנקים מגרעינים.

טובלים מלח ופפריקה, ועל כל שכבה מוסיפים עוד שליש כפית מלח.

מכסים את הלימונים במיץ לימון וחצי כוס שמן זית, וסוגרים היטב.

בכל יום מערבבים בלי לפתוח את הצנצנת.

לאחר 4 ימים המשרה מוכנה.

הכנת הדג והגשה

טוחנים את המשרה יחד עם ½ כוס שמן זית משובח.

משרים את פילה הברמונדי במשרה.

צורבים את הדג כ-4 דקות מכל צד.

מומלץ להגיש לצד פקצ'וי מאודה וסומאק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר