פילה ברמונדי עם פול עגבניות וזעתר

 

5 דגי ברמונדי מפולטים ונקיים מעצמות
שמן זית לטיגון
מלח, פלפל לבן
500 גרם פול ירוק חלוט, {אפשר קפוא} רצוי טרי
600 גרם עגבניות חתוכות לקוביות
10 שיני שום קלופות
30 גרם עלי זעתר ירוק טרי
מעט כוסברה טריה
2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות

אופן ההכנה
מטגנים קלות את הדג בשמן זית, מוסיפים את שאר החומרים, מתבלים ומבשלים על אש נמוכה 3-5 דקות, מערבבים בעדינות ומגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה