פילה ברמונדי עם פול עגבניות וזעתר

5 דגי ברמונדי מפולטים ונקיים מעצמותשמן זית לטיגוןמלח, פלפל לבן500 גרם פול ירוק חלוט, {אפשר קפוא} רצוי טרי600 גרם עגבניות חתוכות לקוביות10 שיני שום קלופות30 גרם עלי זעתר ירוק טרימעט כוסברה טריה2 בצלים חתוכים לקוביות קטנותאופן ההכנהמטגנים קלות את הדג בשמן זית, מוסיפים את שאר החומרים, מתבלים ומבשלים על אש נמוכה 3-5 דקות, מערבבים בעדינות ומגישים.

5 דגי ברמונדי מפולטים ונקיים מעצמות
שמן זית לטיגון
מלח, פלפל לבן
500 גרם פול ירוק חלוט, {אפשר קפוא} רצוי טרי
600 גרם עגבניות חתוכות לקוביות
10 שיני שום קלופות
30 גרם עלי זעתר ירוק טרי
מעט כוסברה טריה
2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות

אופן ההכנה
מטגנים קלות את הדג בשמן זית, מוסיפים את שאר החומרים, מתבלים ומבשלים על אש נמוכה 3-5 דקות, מערבבים בעדינות ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר