פילה דג ים על פירה חציל ברוטב לימון

לשני סועדים חומרים:2 יחידות פילה דג ים נקי מקשקשים ועצמות2 יחידות חציל (מומלץ חציל בלאדי)כף חרדל דיז/ון גרגירים מעט כמון מלח פלפל מיץ לימון + גרידת לימון מעט פטרוזיליה קצוצה 2 כפות יין לבן קמצוץ סוכר כף חמאה רזה אופן ההכנה:אופן הכנת הפירה: קולים את החצילים בתנור או על הגריל מקלפים ומסננים מנוזלים. בקערה מערבבים את החצילים, החרדל, מעט כמון מלח ופלפל. אופן הכנת פילה הדג:את הפילה ממליחים ומפלפלים ניתן לצלות במחבת על שמן זית או על הגריל. מתחילים מהצד של העור ולאחר מכן על הבשר.אופן הכנת הרוטב: במחבת ממיסים חמאה רזה מוסיפים 2 כפות יין, קמצןץ סוכר, כף מיץ לימון וגרידה מלימון אחד. מערבבים הכל לרוטב אחיד. מתקנים תיבול עם מלח ופלפל. אופן ההגשה: מניחים את הפירה בצלחת (עדיף בפורמה עגולה) גליו מניחים את הפילטים ויוצקים את הרוטב מעל. מקשטים בפטרוזיליה קצוצה.ניתן להוסיף שום לפירה ולרוטב, ולחדד את טעם הרוטב בעלי בזיליקום קצוצים.

לשני סועדים

חומרים:
2 יחידות פילה דג ים נקי מקשקשים ועצמות
2 יחידות חציל (מומלץ חציל בלאדי)
כף חרדל דיז/ון גרגירים
מעט כמון
מלח
פלפל
מיץ לימון + גרידת לימון
מעט פטרוזיליה קצוצה
2 כפות יין לבן
קמצוץ סוכר כף חמאה רזה

אופן ההכנה:
אופן הכנת הפירה:
קולים את החצילים בתנור או על הגריל מקלפים ומסננים מנוזלים.
בקערה מערבבים את החצילים, החרדל, מעט כמון מלח ופלפל.

אופן הכנת פילה הדג:
את הפילה ממליחים ומפלפלים ניתן לצלות במחבת על שמן זית או על הגריל. מתחילים מהצד של העור ולאחר מכן על הבשר.

אופן הכנת הרוטב:
במחבת ממיסים חמאה רזה מוסיפים 2 כפות יין, קמצןץ סוכר, כף מיץ לימון וגרידה מלימון אחד. מערבבים הכל לרוטב אחיד. מתקנים תיבול עם מלח ופלפל.

אופן ההגשה:
מניחים את הפירה בצלחת (עדיף בפורמה עגולה) גליו מניחים את הפילטים ויוצקים את הרוטב מעל. מקשטים בפטרוזיליה קצוצה.
ניתן להוסיף שום לפירה ולרוטב, ולחדד את טעם הרוטב בעלי בזיליקום קצוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר