fbpx

פילה דג עם מנגו בתערובת עשבי תיבול

4 מנותמצרכים:1 מנגו בשל חתוך לקוביותכף שטוחה תבלין "רוח הרים" (תערובת עשבי תיבול ארומטית עם לוונדר) –  או תבלין דומה1/2 כוס יין לבן4 פילה דג ים טרי (מומלץ לברק/בס/דניס)2 כפות שמן לטיגוןמלח פלפל לבן אופן ההכנה: שמים בקערה את המנגו ו"רוח הרים" – משרים לשעתיים.מחממים מחבת, מוסיפים את המנגו עם "רוח הרים" ויין לבן.מצמצמים את הנוזלים לכמה דקות .מטגנים את הדג דקה לכל צד על להבה גבוהה (קודם את הצד של העור ואח"כ צד שני).מעבירים לתבנית אפייה ל- 6 דקות על חום גבוה 250 מעלות.מסדרים בכלי הגשה ומפזרים את המנגו מעל. בוסתן אברהם: חבילות שי * תבליני בוסתן גליליים * חליטות ותה צמחים * קונפיטורות * שמן זית משובח * דבש גלילי * יינות מיקבי הצפון * פירות יבשים חנות המפעל: היוצרים 4, א.ת. צפוני נהריה, הזמנות: 1-700-500-567 [email protected]
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

4 מנות

מצרכים:
1 מנגו בשל חתוך לקוביות
כף שטוחה תבלין "רוח הרים" (תערובת עשבי תיבול ארומטית עם לוונדר) –  או תבלין דומה
1/2 כוס יין לבן
4 פילה דג ים טרי (מומלץ לברק/בס/דניס)
2 כפות שמן לטיגון
מלח
פלפל לבן

אופן ההכנה:
שמים בקערה את המנגו ו"רוח הרים" – משרים לשעתיים.
מחממים מחבת, מוסיפים את המנגו עם "רוח הרים" ויין לבן.
מצמצמים את הנוזלים לכמה דקות .
מטגנים את הדג דקה לכל צד על להבה גבוהה (קודם את הצד של העור ואח"כ צד שני).
מעבירים לתבנית אפייה ל- 6 דקות על חום גבוה 250 מעלות.
מסדרים בכלי הגשה ומפזרים את המנגו מעל.

בוסתן אברהם: חבילות שי * תבליני בוסתן גליליים * חליטות ותה צמחים * קונפיטורות * שמן זית משובח * דבש גלילי * יינות מיקבי הצפון * פירות יבשים
חנות המפעל: היוצרים 4, א.ת. צפוני נהריה, הזמנות: 1-700-500-567
[email protected]

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר