פילה דניס בגרגרי חומוס

 

מתכון המצורף ליין רקנאטי מרלו רזרב במסגרת פרויקט "דברי טעם"

מצרכים:
4 דגי דניס מפולטים במשקל 450 גר' כל אחד
600 גר' גרגרי חומוס
10 שיני שום
מיץ מלימון אחד
מלח, פלפל שחור
כף פפריקה גרוסה
צרור כוסברה
צרור פטרוזיליה
כפית כמון
כף סודה לשתיה
עירית קצוצה

אופן ההכנה:
משרים את החומוס ללילה
מביאים את החומוס לרתיחה ומנמיכים את האש
מוסיפים כף סודה לשתיה, מיץ מלימון אחד, 10 שיני שום, כפית כמון,
כף פפריקה גרוסה ואת צרור הכוסברה.
מביאים את הכל לרתיחה ומוציאים את הקצף הלבן.
מבשלים כשעה ממליחים ומפלפלים.
מצמצמים את הנוזלים עד לחצי מגובה הסיר.

ממליחים ומפלפלים את הדגים, מעבירים את החומוס לתבנית אפייה ומניחים את
פילה הדניס על החומוס.
מפזרים את הפטרוזיליה ומכניסים לתנור ב- 180 מעלות למשך 18 דקות.
מוציאים את הדגים ומפזרים את העירית.








היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה