פילה דניס מאודה בדים סאם בסגנון אסיאתי

פילה דניס מאודה בדים סאם בסגנון אסיאתי על מצע עלי כרוב ממולאים בקוסקוס מלא עם פטריות וזוקיניחומרים לדג:200 גרם פילה דג100 גרם פטריות טריות4 עלי כרוב חומרים לרוטב:1 כפית גרידת לימון מגורדת2 כפות רוטב סויה1 כף יין אדום יבשחצי כף שמן זית1 כפית ג'ינג'ר מגוררחומרים לקוסקוס:200 גרם קוסקוס מלא – מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"כוס פטריות שמפניון פרוסות1 זוקיני פרוס לפרוסות דקות1/2 כוס בצל ירוקמלח, פלפל כפית גרידת לימון1 כפית שמן זית1 כפית סויה3 עלי כרובאופן הכנת הכרוב הממולא בקוסקוס:להשרות את הקוסקוס במים חמים ולהניח בצד.לאדות את עלי הכרוב במשך חצי דקה במים רותחים ולהניח בצד.לאדות עם מעט שמן זית את הפטריות, הקישואים והבצל הירוק. להוסיף מלח, פלפל, סויה, גרידת לימון, ולערבב יחד עם הקוסקוס. למלא את עלי הכרוב בקוסקוס.לשים יחד עם הדג בתוך סיר אידוי (דים סאם).אופן הכנת הדג:חותכים את הדג לחתיכות בגודל 4 על 8 ס"מ. חורצים כל חתיכה, בעזרת סכין, חריצים אלכסונים.מניחים את עלי הכרוב בתוך הדים סאם. פורסים את הפטריות לפרוסות דקות ומפזרים על הדג.מערבבים בקערה את חומרי הרוטב ויוצקים על נתחי הדג.מאדים את הדג ועלי הכרוב הממולאים במשך 20 דקות.

פילה דניס מאודה בדים סאם בסגנון אסיאתי על מצע עלי כרוב
ממולאים בקוסקוס מלא עם פטריות וזוקיני

חומרים לדג:
200 גרם פילה דג
100 גרם פטריות טריות
4 עלי כרוב

חומרים לרוטב:
1 כפית גרידת לימון מגורדת
2 כפות רוטב סויה
1 כף יין אדום יבש
חצי כף שמן זית
1 כפית ג'ינג'ר מגורר

חומרים לקוסקוס:
200 גרם קוסקוס מלא – מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
כוס פטריות שמפניון פרוסות
1 זוקיני פרוס לפרוסות דקות
1/2 כוס בצל ירוק
מלח, פלפל
כפית גרידת לימון
1 כפית שמן זית
1 כפית סויה
3 עלי כרוב

אופן הכנת הכרוב הממולא בקוסקוס:
להשרות את הקוסקוס במים חמים ולהניח בצד.
לאדות את עלי הכרוב במשך חצי דקה במים רותחים ולהניח בצד.
לאדות עם מעט שמן זית את הפטריות, הקישואים והבצל הירוק.
להוסיף מלח, פלפל, סויה, גרידת לימון, ולערבב יחד עם הקוסקוס.
למלא את עלי הכרוב בקוסקוס.
לשים יחד עם הדג בתוך סיר אידוי (דים סאם).

אופן הכנת הדג:
חותכים את הדג לחתיכות בגודל 4 על 8 ס"מ.
חורצים כל חתיכה, בעזרת סכין, חריצים אלכסונים.
מניחים את עלי הכרוב בתוך הדים סאם.
 פורסים את הפטריות לפרוסות דקות ומפזרים על הדג.
מערבבים בקערה את חומרי הרוטב ויוצקים על נתחי הדג.
מאדים את הדג ועלי הכרוב הממולאים במשך 20 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר