מרכיבים
220 גרם פילה דניס
3 תפוחי אדמה
כף חמאה
פלפל, מלח
מעט חלב
2 כפיות מחית כמהין
פטריית יער
פטריית שמפיניון
פטריית פורטובלו
3 כפות יין אדום
3 כפות בלסאמי
אופן הכנה
צולים את הפילה בגריל 3 דקות בכל צד או בתנור למשך 6 דקות יחד ומתבלים במלח ופלפל.
מבשלים את תפוחי האדמה במים עד לריכוך, מסננים ומועכים.
מתבלים את העיסה בחמאה, מלח, חלב וכמהין.
חותכים את הפטריות גס ומקפיצים במחבת.
מוסיפים את היין, בלסאמי, מלח, פלפל ומעט חמאה ומקפיצים לשתיים-שלוש דקות.
מניחים את הפילה במרכז הצלחת מסדרים את הפטריות מסביב לצד הפירה.