פילה דניס על פירה כמהין

מרכיבים220 גרם פילה דניס3 תפוחי אדמה כף חמאה פלפל, מלחמעט חלב2 כפיות מחית כמהיןפטריית יערפטריית שמפיניוןפטריית פורטובלו3 כפות יין אדום3 כפות בלסאמי אופן הכנהצולים את הפילה בגריל 3 דקות בכל צד או בתנור למשך 6 דקות יחד ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים את תפוחי האדמה במים עד לריכוך, מסננים ומועכים. מתבלים את העיסה בחמאה, מלח, חלב וכמהין. חותכים את הפטריות גס ומקפיצים במחבת. מוסיפים את היין, בלסאמי, מלח, פלפל ומעט חמאה ומקפיצים לשתיים-שלוש דקות.מניחים את הפילה במרכז הצלחת מסדרים את הפטריות מסביב לצד הפירה.

מרכיבים
220 גרם פילה דניס
3 תפוחי אדמה
כף חמאה
פלפל, מלח
מעט חלב
2 כפיות מחית כמהין
פטריית יער
פטריית שמפיניון
פטריית פורטובלו
3 כפות יין אדום
3 כפות בלסאמי

אופן הכנה
צולים את הפילה בגריל 3 דקות בכל צד או בתנור למשך 6 דקות יחד ומתבלים במלח ופלפל.

מבשלים את תפוחי האדמה במים עד לריכוך, מסננים ומועכים.

מתבלים את העיסה בחמאה, מלח, חלב וכמהין.

חותכים את הפטריות גס ומקפיצים במחבת.

מוסיפים את היין, בלסאמי, מלח, פלפל ומעט חמאה ומקפיצים לשתיים-שלוש דקות.

מניחים את הפילה במרכז הצלחת מסדרים את הפטריות מסביב לצד הפירה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר