פילה יען ברוטב יין מרסלה ובצלצלי שלוט על פירה תפו"א

מצרכים:1 ק"ג פילה יען (לחלק ל- 8 מדליונים)לרוטב:10 בצלצלי שלוט500 מל' יין מרסלה500 מל' יין אדום איכותי3 כפות חומץ בלסמי400 מל' ציר בקרמלח פלפלאופן ההכנה:לחמם שמן זית על אש נמוכה.להוסיף את בצלצלי השלוט ולהזהיב מעט.להוסיף את הנוזלים ולצמצם לחצי.את היען לעטוף בשמן זית ומעט פלפל גרוס.לצלות על הגריל כ- 2 דקות מכל צד. הגשת המנה:לצמצם שוב את הרוטב עם חמאה.להכניס את הבשר לתנור.לקבוע את המידה הרצויה, ולסדר את הצלחת כשהפירה למטה, היען מעל, ולסיום הרוטב.ניתן לקשט בעלה ירוק למעלה .ממתכוני עכבר שף 2009

מצרכים:
1 ק"ג פילה יען (לחלק ל- 8 מדליונים)
לרוטב:
10 בצלצלי שלוט
500 מל' יין מרסלה
500 מל' יין אדום איכותי
3 כפות חומץ בלסמי
400 מל' ציר בקר
מלח פלפל

אופן ההכנה:
לחמם שמן זית על אש נמוכה.
להוסיף את בצלצלי השלוט ולהזהיב מעט.
להוסיף את הנוזלים ולצמצם לחצי.
את היען לעטוף בשמן זית ומעט פלפל גרוס.
לצלות על הגריל כ- 2 דקות מכל צד.

הגשת המנה:
לצמצם שוב את הרוטב עם חמאה.
להכניס את הבשר לתנור.
לקבוע את המידה הרצויה, ולסדר את הצלחת כשהפירה למטה, היען מעל, ולסיום הרוטב.
ניתן לקשט בעלה ירוק למעלה .

ממתכוני עכבר שף 2009

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר