פילה יען ברוטב יין מרסלה ובצלצלי שלוט על פירה תפ"א

 

מצרכים:
לרוטב:
10 בצלצלי שלוט
500 מל' יין מרסלה
500 מל' יין אדום איכותי
3כפות חומץ בלסמי
400 מל' ציר בקר
מלח פלפל

1ק"ג פילה יען
(לחלק ל-8 מדליונים)

פירה תפו"א
מעט שמנת
מלח
פלפל לבן

אופן ההכנה:
לחמם שמן זית על אש נמוכה.
להוסיף את בצלצלי השלוט ולהזהיב מעט.
להוסיף את הנוזלים ולצמצם לחצי.
את היען לעטוף בשמן זית ומעט פלפל גרוס.
לצלות על הגריל כ-2 דקות מכל צד.

הגשת המנה:
לצמצם שוב את הרוטב עם חמאה.
להכניס את הבשר לתנור.
לקבוע את המידה הרצויה, ולסדר את הצלחת כשהפירה למטה, היען מעל, ולסיום הרוטב.
ניתן לקשט בעלה ירוק למעלה.

מסעדת נחלים, מתחם גן הצפון, כביש קריית שמונה הגושרים, 04-6904875.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה