פילה לברק על מצע פירה שורש סלרי ברוטב רימונים עדין

 

חומרים לרוטב:
4 כפות רכז רימונים
מיכל שמנת 38
1 בצל שאלוט קצוץ
1 שן שום
1 גבעול טימין

אופן ההכנה:
במחבת קטן מצמצמים היטב את כל החומרים.

מתקנים עם מלח פלפל ומעט סוכר לאיזון חמיצות.

חומרים לפירה:
5 תפו"א קלופים
3 ראשי סלרי קלופים ושטופים היטב
ליטר חלב
50 ג' חמאה
100 מ"ל שמנת
מלח פלפל

אופן ההכנה:
בסיר מבשלים היטב התפו"א, עד ריכוך.

בסיר נוסף מבשלים עם החלב את הסלרי, במקרה הצורך מוסיפים מעט מים.

מבשלים עד ריכוך. מעבירים במולין למסה חלקה.
מחזירים לסיר ומייבשים את הנוזלים. מוסיפים מעט חמאה, שמנת ומתבלים.

דג:
4 פילטים של לברק

אופן ההכנה:
במחבת גריל לוהטת מניחים את הלברק עם מעט שמן זית.

מתבלים במלח פלפל.

מניחים על פירה עם מעט רוטב רימונים מעל.

קייטרינג מגי ותולי, טל. 09-7449996, www.meggituly.co.il






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה