פילה לברק צלוי בליווי של עגבניה ממולאת במג'דרה קוסקוס על קרם סלק

 

מצרכים:
שקית קוסקוס מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
פילה לברק
1 סלק מבושל עד ריכוך. לשמור את נוזלי הבישול
2 בצל לבן
חופן צנוברים
צרור פטרוזיליה טרייה
1 כף כמון
1 כפית כורכום
מלח
מיץ לימון
שמן זית
3 כפות שמן זית איכותי
5 עגבניות קלופות
חופן גבינת פיקורינו מגורדת

אופן ההכנה:
מכינים את הקוסקוס על פי הוראות היצרן שעל גבי האריזה.
את הבצלים חותכים לקוביות קטנות ומטגנים על אש קטנה עד לקבלת צבע זהוב אחיד.
את הצנוברים קולים במחבת על אש קטנה.
מערבבים את כל המרכיבים לשם הכנת המג'דרה – קוסקוס, בצל מטוגן, צנוברים קלויים, פטרוזיליה, כמון, כורכום, מלח, מיץ לימון ושמן זית.
מרוקנים את העגבניות וממלאים במג'דרה שהכנו.
מניחים מעל את הגבינה ומכניסים לתנור בחום של 170 מעלות ל-10 דקות.
להכין את הפילה לברק בגריל.
עבור רוטב הסלק, מבשלים את הסלק עד ריכוך מלא וטוחנים במעבד מזון.
במידת הצורך ניתן להוסיף את נוזלי הבישול.
לאחר הטחינה יש להעביר במסננת דקה.

הגשה:
מסדרים על צלחת את העגבניות הממולאות במג'דרה שעליהן גבינה, לצידן את פילה הדג.
מקשטים ברוטב הסלק.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה