פילה לוקוס על מנגולד ממולא בקוסקוס תמרים ברוטב קרם פלפלים קלויים

מרכיביםפילה לוקוס קמחמלח ופלפלקוסקוס100 גרם קוסקוס יבש100 מ"ל ציר ירקות1 בצל שאלוט קצוץ50 גרם תמרים יבשים2 עלי מנגולד חלוטיםמלח ופלפללרוטב- 3 פלפלים אדומים2 שיני שום1 כפית חומץ בלסמי125 מ"ל שמנת מתוקה 15% שומןאופן הכנהלקוסקוס1. מרתיחים את ציר הירקות ושופכים מעל הקוסקוס. מכסים בנייר כסף למשך 20 דק'.2. מאדים את הבצל מוסיפים את התמרים, מתבלים ומערבבים עם הקוסקוס.3. ברינג מסדרים את עלי המנגולד וממלאים עם הקוסקוס, סוגרים, הופכים ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 10 דק'.לרוטב1. קולים את הפלפלים בתנור. עם שמן זית ומלח ופלפל.2. קולפים את הפלפלים. 3. בסיר קטן מטגנים את השום בקצת שמן זית. מוסיפים את הפלפלים ואת החומץ הבלסמי.4. מוסיפים שמנת מתוקה, טוחנים את התערובת, ומבשלים על אש קטנה עד להסמכה. להגשה1.מקמחים את הדג ומתבלים ומטגנים על מחבת חמה על העור ואח"כ הופכים. משלימים צלייה בתנור.2. מניחים על המנגולד את הדג ואת הרוטב מסביב.

מרכיבים
פילה לוקוס
קמח
מלח ופלפל

קוסקוס
100 גרם קוסקוס יבש
100 מ"ל ציר ירקות
1 בצל שאלוט קצוץ
50 גרם תמרים יבשים
2 עלי מנגולד חלוטים
מלח ופלפל
לרוטב-
3 פלפלים אדומים
2 שיני שום
1 כפית חומץ בלסמי
125 מ"ל שמנת מתוקה 15% שומן

אופן הכנה

לקוסקוס
1. מרתיחים את ציר הירקות ושופכים מעל הקוסקוס. מכסים בנייר כסף למשך 20 דק'.

2. מאדים את הבצל מוסיפים את התמרים, מתבלים ומערבבים עם הקוסקוס.

3. ברינג מסדרים את עלי המנגולד וממלאים עם הקוסקוס, סוגרים, הופכים ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 10 דק'.

לרוטב
1. קולים את הפלפלים בתנור. עם שמן זית ומלח ופלפל.

2. קולפים את הפלפלים.

3. בסיר קטן מטגנים את השום בקצת שמן זית. מוסיפים את הפלפלים ואת החומץ הבלסמי.

4. מוסיפים שמנת מתוקה, טוחנים את התערובת, ומבשלים על אש קטנה עד להסמכה.

להגשה
1.מקמחים את הדג ומתבלים ומטגנים על מחבת חמה על העור ואח"כ הופכים. משלימים צלייה בתנור.

2. מניחים על המנגולד את הדג ואת הרוטב מסביב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר