פילה לוקוס על קונפי תפו"א סגול בציר דגים וזוקיני גולד

חומרים:150 גרם פילה לוקוסלרוטב:½ כוס ציר דגים מרוכז½ כוס שמנת1 שן שום כתושה 1 ענף טימין ½ כפית חרדל1 זוקיני צהוב (רק הקליפה) חתוך לקוביות קטנותלקונפי תפו"א סגול:1 כוס מים1 כוס שמן זית2 שיני שום1 קליפת לימון (חתיכה אחת)1 ענף טימין5 תפו"א סגול חתוכים לקוביות בגודל 1X1 ס"ממלחפלפלאופן הכנת הרוטב: בסיר קטן מרתיחים את כל חומרי הרוטב פרט לזוקיני. לאחר 3 דקות מורידים מהאש, ומניחים בפנים את הזוקיני (לא מבושל). אופן הכנת הקונפי: שמים את כל החומרים בסיר קטן, ומבשלים על אש נמוכה כ-35 דקות. אופן הכנת הדג: מתבלים במלח ופלפל, ומטגנים כ-3 דקות מכל צד. מתחילים לצלות מהצד של הבשר. הגשה: מסדרים את התפו"א הסגול על צלחת הגשה, מעליו מניחים את הדג, ומזליפים את הרוטב מעל.

חומרים:
150 גרם פילה לוקוס
לרוטב:
½ כוס ציר דגים מרוכז
½ כוס שמנת
1 שן שום כתושה
1 ענף טימין
½ כפית חרדל
1 זוקיני צהוב (רק הקליפה) חתוך לקוביות קטנות

לקונפי תפו"א סגול:
1 כוס מים
1 כוס שמן זית
2 שיני שום
1 קליפת לימון (חתיכה אחת)
1 ענף טימין
5 תפו"א סגול חתוכים לקוביות בגודל 1X1 ס"מ
מלח
פלפל

אופן הכנת הרוטב:
בסיר קטן מרתיחים את כל חומרי הרוטב פרט לזוקיני.
לאחר 3 דקות מורידים מהאש, ומניחים בפנים את הזוקיני (לא מבושל).

אופן הכנת הקונפי:
שמים את כל החומרים בסיר קטן, ומבשלים על אש נמוכה כ-35 דקות.

אופן הכנת הדג:
מתבלים במלח ופלפל, ומטגנים כ-3 דקות מכל צד. מתחילים לצלות מהצד של הבשר.

הגשה:
מסדרים את התפו"א הסגול על צלחת הגשה, מעליו מניחים את הדג, ומזליפים את הרוטב מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר