פילה לוקוס עם זביון שמפניה ורוטב מנגו

מצרכים ל-4 סועדים800 גרם פילה לוקוס נקי וחתוך ל- 4 מנותלזביון100 מל' שמפניה4 חלמונים200 גר' חמאה מזוקקתמלח ופלפללרוטב מנגו1 מנגו רך25 גר סוכר125 מל' מים10 גרם שמנת מתוקהמלח ופלפללסלט עלים ירוקים ולפת250 גרם לפתסלט עלים צעירים1 לייםמלח ופלפלשמן זיתאופן ההכנה קרם מנגו1. לבשל בסיר קטן את המים עם הסוכר2. לקלף את המנגו ולחתוך אותו לחתיכות קטנות3. להוסיף את המנגו לסיר ולבשל כ- 20 דקות4. לטחון את הנוזל ולהוסיף את השמנת5. לתבל במלח ופלפל ולסנן במסננתאופן הכנה זביון שמפניה1. לצמצם את השמפניה במחבת2. להוסיף את החלמונים עם מעט מים ולערבב בעזרת מטרפה כל הזמן על אש קטנה עד שזה מגיע לדרגת סמיכות3. להוסיף את החמאה המזוקקת ולתבלאופן הכנה סלט עלים צעירים ולפת1. לחתוך את הלפת לפרוסות דקות ואז לרצועות דקות "ז'וליין"2. בקערה לערבב את העלים הצעירים עם הלפת, מיץ הליים, שמן זית מלח ופלפלפילה לוקוס1. על מחבת עם מעט שמן זית ומעט חמאה להניח את פילה הלוקוס עם העור כלפי מטה וממש לקראת סוף הבישול להפוך אותו ולסיים מהצד השני.

מצרכים ל-4 סועדים
800 גרם פילה לוקוס נקי וחתוך ל- 4 מנות

לזביון
100 מל' שמפניה
4 חלמונים
200 גר' חמאה מזוקקת
מלח ופלפל
לרוטב מנגו
1 מנגו רך
25 גר סוכר
125 מל' מים
10 גרם שמנת מתוקה
מלח ופלפל
לסלט עלים ירוקים ולפת
250 גרם לפת
סלט עלים צעירים
1 ליים
מלח ופלפל
שמן זית

אופן ההכנה קרם מנגו
1. לבשל בסיר קטן את המים עם הסוכר
2. לקלף את המנגו ולחתוך אותו לחתיכות קטנות
3. להוסיף את המנגו לסיר ולבשל כ- 20 דקות
4. לטחון את הנוזל ולהוסיף את השמנת
5. לתבל במלח ופלפל ולסנן במסננת

אופן הכנה זביון שמפניה
1. לצמצם את השמפניה במחבת
2. להוסיף את החלמונים עם מעט מים ולערבב בעזרת מטרפה כל הזמן על אש קטנה עד שזה מגיע לדרגת סמיכות
3. להוסיף את החמאה המזוקקת ולתבל

אופן הכנה סלט עלים צעירים ולפת
1. לחתוך את הלפת לפרוסות דקות ואז לרצועות דקות "ז'וליין"
2. בקערה לערבב את העלים הצעירים עם הלפת, מיץ הליים, שמן זית מלח ופלפל

פילה לוקוס
1. על מחבת עם מעט שמן זית ומעט חמאה להניח את פילה הלוקוס עם העור כלפי מטה וממש לקראת סוף הבישול להפוך אותו ולסיים מהצד השני.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר