פילה לוקוס צרוב בסומק על מצע סלט אספרגוס ברוטב לימונים כבושים

רק 206 קלוריות למנת דג של 200 גרם, ורק 67 קלוריות למנת סלט

רק 206 קלוריות למנת דג של 200 גרם, ורק 67 קלוריות למנת סלט

חומרים לדג:
1 פילה לוקוס 250 גר'
50 גר' סומק
מלח ופלפל
מעט שמן זית

אופן ההכנה:
מורידים את העור של הדג ומרפדים בשכבה של סומק.
בינתיים מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן זית וצורבים את הדג משני הצדדים. ממליחים ומפלפלים ומכניסים לתנור לכ- 7 דקות בחום של 160 מעלות.

חומרים לסלט אספרגוס:
1 צרור של אספרגוס
1 עגבנייה תמר
בצל סגול קצוץ
צרור פטרוזיליה קצוצה
1 לימון
מעט שמן זית
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
חולטים את האספרגוס כ- 2 דקות במים רותחים ומוציאים למי קרח.
קוצצים את האספרגוס.
במקביל חולטים את העגבנייה, מקלפים ומוציאים את הזרעים וחותכים לקוביות בגודל 1 ס"מ.
מחברים את כל המרכיבים ומתבלים.

חומרים לרוטב לימונים כבושים:
10 לימונים כבושים
כף אריסה
כמון
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
מכניסים את כל החומרים למעבד מזון.
מעבדים למחית חלקה.
מסננים ומוסיפים מלח ופלפל במידת הצורך.

הרכבת המנה:
מסדרים את סלט האספרגוס על הצלחת.
מניחים על הסלט את הדג, ויוצקים מעט מהרוטב מסביב לדג.
מקשטים עם עלים זעירים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר