פילה מוסר בקונפי שום וקרמל תפוז

מוסר – 200 ג"ר (לאחר פילוט)סוכר חום – 2 כפותתפוז פלחים – 3 יחידותיין לבן יבש – 100 מ"למיץ תפוזים – 50 מ"לשיני שום – 7 יחידותשמן צמחי – כף אחתמלחפלפלהכנה קונפי שוםלהכניס לתבנית שני שום, כף סוכר חום, 30 מ"ל יין לבן יבש, כף של שמן, מעט מלח ופלפל, ולעטוף בנייר כסף. לאפות כ-20 דקות בטמפרטורה של 200 מעלות. לאחר 20 דקות להוריד נייר כסף ולאפות עוד מספר דקות עד לקבלת צבע שחום.הכנת דג מוסרדג מוסר לתבל במלח ופלפל, ולטגן קלות במחבת עם ממש מעט שמן, ולהעביר לתנור על 180 מעלות למשך כ-8 דקות.הכנת רוטבלצמצם במחבת, כף סוכר חום, מיץ תפוזים, יין לבן, מלח ופלפל, קונפי שום מוכן ופלחי תפוז, עד לקבלת סמיכות של סירופ.הגשהמומלץ להגיש על אורז, כאשר דג מונח עליו, ורוטב מעליו.

מוסר – 200 ג"ר (לאחר פילוט)
סוכר חום – 2 כפות
תפוז פלחים – 3 יחידות
יין לבן יבש – 100 מ"ל
מיץ תפוזים – 50 מ"ל
שיני שום – 7 יחידות
שמן צמחי – כף אחת
מלח
פלפל

הכנה קונפי שום
להכניס לתבנית שני שום, כף סוכר חום, 30 מ"ל יין לבן יבש, כף של שמן, מעט מלח ופלפל, ולעטוף בנייר כסף.

לאפות כ-20 דקות בטמפרטורה של 200 מעלות.

לאחר 20 דקות להוריד נייר כסף ולאפות עוד מספר דקות עד לקבלת צבע שחום.

הכנת דג מוסר
דג מוסר לתבל במלח ופלפל, ולטגן קלות במחבת עם ממש מעט שמן, ולהעביר לתנור על 180 מעלות למשך כ-8 דקות.

הכנת רוטב
לצמצם במחבת, כף סוכר חום, מיץ תפוזים, יין לבן, מלח ופלפל, קונפי שום מוכן ופלחי תפוז, עד לקבלת סמיכות של סירופ.

הגשה
מומלץ להגיש על אורז, כאשר דג מונח עליו, ורוטב מעליו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר