פילה מוסר בקראסט של בזיליקום ותבלינים

מתכון של שף נתי נייזוב ממסעדת שוק מאריס בשוק צפון שברמת החייל בתל אביב להגשה עם ניוקי שיש להכין במקביל

מניחים יחידת פילה דג לא מצופה על הניוקי שהכנתם ועל פילה עם הציפוי הפריך. צילום נתי נייזוב
מניחים יחידת פילה דג לא מצופה על הניוקי שהכנתם ועל פילה עם הציפוי הפריך. צילום נתי נייזוב

רכיבים ל-4 מנות

4 דגי מוסר מפולטים ל-8 יחידות

50 מ”ל שמן זית

רכיבים לציפוי

50 גרם פטרוזיליה

60 גרם בזיליקום טרי מופרד מענפים

3 ענפי טימין מופרדים

200 גרם פירורי לחם

צילום נתי נייזוב
צילום נתי נייזוב

אופן ההכנה

מכינים את הציפוי

את רכיבי הציפוי טוחנים יחד במעבד מזון כ-3 דקות עד קבלת צבע ירוק אחיד.

מכינים את הדגים

מורחים בשמן זית את 8 יחידות פילה הדג.

מצפים 4 מתוך 8 היחידות בציפוי הירוק הפריך.

את הדג מניחים בתבנית משומנת.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 10-12 דקות.

הגשה

מניחים יחידת פילה דג לא מצופה על הניוקי שהכנתם ועל פילה עם הציפוי הפריך.

חוזרים על הפעולה ל-4 מנות.
ניתן לעטר את המנה עם פרחי בזיליקום או קרם חצילים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה