רכיבים ל-4 מנות
4 דגי מוסר מפולטים ל-8 יחידות
50 מ”ל שמן זית
רכיבים לציפוי
50 גרם פטרוזיליה
60 גרם בזיליקום טרי מופרד מענפים
3 ענפי טימין מופרדים
200 גרם פירורי לחם
אופן ההכנה
מכינים את הציפוי
את רכיבי הציפוי טוחנים יחד במעבד מזון כ-3 דקות עד קבלת צבע ירוק אחיד.
מכינים את הדגים
מורחים בשמן זית את 8 יחידות פילה הדג.
מצפים 4 מתוך 8 היחידות בציפוי הירוק הפריך.
את הדג מניחים בתבנית משומנת.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 10-12 דקות.
הגשה
מניחים יחידת פילה דג לא מצופה על הניוקי שהכנתם ועל פילה עם הציפוי הפריך.
חוזרים על הפעולה ל-4 מנות.
ניתן לעטר את המנה עם פרחי בזיליקום או קרם חצילים.