fbpx

פילה מוסר בקראסט של בזיליקום ותבלינים

מתכון של שף נתי נייזוב ממסעדת שוק מאריס בשוק צפון שברמת החייל בתל אביב להגשה עם ניוקי שיש להכין במקביל
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

רכיבים ל-4 מנות

4 דגי מוסר מפולטים ל-8 יחידות

50 מ”ל שמן זית

רכיבים לציפוי

50 גרם פטרוזיליה

60 גרם בזיליקום טרי מופרד מענפים

3 ענפי טימין מופרדים

200 גרם פירורי לחם

צילום נתי נייזוב
צילום נתי נייזוב

אופן ההכנה

מכינים את הציפוי

את רכיבי הציפוי טוחנים יחד במעבד מזון כ-3 דקות עד קבלת צבע ירוק אחיד.

מכינים את הדגים

מורחים בשמן זית את 8 יחידות פילה הדג.

מצפים 4 מתוך 8 היחידות בציפוי הירוק הפריך.

את הדג מניחים בתבנית משומנת.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 10-12 דקות.

הגשה

מניחים יחידת פילה דג לא מצופה על הניוקי שהכנתם ועל פילה עם הציפוי הפריך.

חוזרים על הפעולה ל-4 מנות.
ניתן לעטר את המנה עם פרחי בזיליקום או קרם חצילים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר