פילה מוסר, גבינת קשקבל ופירה אפונה

מרכיבים ל- 4 סועדים:4 מנות דג מוסר במשקל 200 גר' מפולט ונקי מעצמות1/2 כוס שמן זית1/2 ק"ג אפונה קפואהמלח אטלנטיפלפל שחור גרוס2 שיני שום1/4 כוס יין לבן יבש200 גר' גבינת קשקבללפירה האפונה:במעבד מזון לטחון אפונה שהופשרה עם 1/4 כוס שמן זית, 2 שיני שום מלח ופלפל.לדגים:במגש להניח דגים.לטפטף מעל 1/4 כוס יין לבן יבש ו1/4-  כוס שמן זית. לתבל במעט פלפל שחור גרוס ומלח.להכניס לתנור בחום 200 מעלות ל- 15 דקות.להגשה: כף פירה אפונה, להניח דג מעל 50 גר' גבינת קשקבל.להכניס צלחת לתנור לדקה נוספת. כשהגבינה תימס לפזר מעל מלח אטלנטי – מעט מלח אטלנטי על גבינת קשקבל מעצים את טעמה של הגבינה.

מרכיבים ל- 4 סועדים:
4 מנות דג מוסר במשקל 200 גר' מפולט ונקי מעצמות
1/2 כוס שמן זית
1/2 ק"ג אפונה קפואה
מלח אטלנטי
פלפל שחור גרוס
2 שיני שום
1/4 כוס יין לבן יבש
200 גר' גבינת קשקבל

לפירה האפונה:
במעבד מזון לטחון אפונה שהופשרה עם 1/4 כוס שמן זית, 2 שיני שום מלח ופלפל.

לדגים:
במגש להניח דגים.
לטפטף מעל 1/4 כוס יין לבן יבש ו1/4-  כוס שמן זית.
לתבל במעט פלפל שחור גרוס ומלח.
להכניס לתנור בחום 200 מעלות ל- 15 דקות.

להגשה:
כף פירה אפונה, להניח דג מעל 50 גר' גבינת קשקבל.
להכניס צלחת לתנור לדקה נוספת.
כשהגבינה תימס לפזר מעל מלח אטלנטי – מעט מלח אטלנטי על גבינת קשקבל מעצים את טעמה של הגבינה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר