פילה מוסר, גבינת קשקבל ופירה אפונה

מעט מלח אטלנטי על גבינת קשקבל מעצים את טעמה של הגבינה

מעט מלח אטלנטי על גבינת קשקבל מעצים את טעמה של הגבינה.

חומרים ל- 4 סועדים:
4 מנות דג מוסר במשקל 200 גר' מפולט ונקי מעצמות
1/2 כוס שמן זית
1/2 ק"ג אפונה קפואה
מלח אטלנטי
פלפל שחור גרוס
2 שיני שום
1/4 כוס יין לבן יבש
200 גר' גבינת קשקבל

לפירה האפונה:
במעבד מזון לטחון אפונה שהופשרה, עם 1/4 כוס שמן זית, 2 שיני שום מלח ופלפל,

לדגים:
במגש להניח דגים.
לטפטף מעל 1/4 כוס יין לבן יבש ו- 1/4 כוס שמן זית.
לתבל במעט פלפל שחור גרוס ומלח.
להכניס לתנור בחום 200 מעלות ל- 15 דקות.

להגשה:
לשים בצלחת כף פירה אפונה.
להניח דג, ומעל 50 גר' גבינת קשקבל.
להכניסה צלחת לתנור לדקה נוספת.
כשהגבינה תימס לפזר מעל מלח אטלנטי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר