fbpx

פילה מוסר, גבינת קשקבל ופירה אפונה

מעט מלח אטלנטי על גבינת קשקבל מעצים את טעמה של הגבינה
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מעט מלח אטלנטי על גבינת קשקבל מעצים את טעמה של הגבינה.

חומרים ל- 4 סועדים:
4 מנות דג מוסר במשקל 200 גר' מפולט ונקי מעצמות
1/2 כוס שמן זית
1/2 ק"ג אפונה קפואה
מלח אטלנטי
פלפל שחור גרוס
2 שיני שום
1/4 כוס יין לבן יבש
200 גר' גבינת קשקבל

לפירה האפונה:
במעבד מזון לטחון אפונה שהופשרה, עם 1/4 כוס שמן זית, 2 שיני שום מלח ופלפל,

לדגים:
במגש להניח דגים.
לטפטף מעל 1/4 כוס יין לבן יבש ו- 1/4 כוס שמן זית.
לתבל במעט פלפל שחור גרוס ומלח.
להכניס לתנור בחום 200 מעלות ל- 15 דקות.

להגשה:
לשים בצלחת כף פירה אפונה.
להניח דג, ומעל 50 גר' גבינת קשקבל.
להכניסה צלחת לתנור לדקה נוספת.
כשהגבינה תימס לפזר מעל מלח אטלנטי.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר