פילה מוסר מאודה ממולא בתרד ואגוזי פקאן

מצרכים ל-4 סועדיםדג מוסר טרי במשקל 1 ק"ג.200 גרם עלי תרד טריים10 יח' אגוזי פקאןכף שמן זית כתיתתבלינים: טימין, פלפל שחור גרוס, מלח, אגוז מוסקט 5 יח' עגבניות מיובשות2 ליטר ציר ירקות5 יחידות פלפל אנגלינייר פרגמנט חוטאופן ההכנהחותכים את הדג לאורכו כך שיהיה בצורת פרפר (פרוס לשניים אך עדיין מחובר). מוציאים את ההידרה. משרים את העגבניות המיובשות במים פושרים למספר דקות, עד לריכוךקוצצים את העגבניות המיובשות, מוסיפים את השמן והטימין ומורחים את הדג מחממים את ציר הירקות, שולקים בו את עלי התרד כדקה אח"כ מעבירים את עלי התרד לכלי עם קרח כדי לשמור על מראהו.סוחטים את עלי התרד , מוסיפים את האגוזים לתבל במלח ופלפל אנגלי גרוס וממלאים את בטן הדג. עוטפים את הדג עם נייר פרגמנט וקושרים עם חוט לרוחבו של הדג.בסיר פסטה עמוק מבשלים את ציר הירקות ומאדים את הדג על רשת הסיר מעל אדי הירקות לקבלת מרקם מעודן כ- 20 דקות.מלמעלה מעטרים במוסקט מגורד.מקשטים עם פלפל גרוס בשולי הצלחת ומגישים.טיפ השףניתן לשלב עם סלט ג'ונגל הכולל: חסה, נבטים, גזר, פטריות, כרוב אדום בתיבול מלח ים ולימון.

מצרכים ל-4 סועדים
דג מוסר טרי במשקל 1 ק"ג.
200 גרם עלי תרד טריים
10 יח' אגוזי פקאן
כף שמן זית כתית
תבלינים: טימין, פלפל שחור גרוס, מלח, אגוז מוסקט
5 יח' עגבניות מיובשות
2 ליטר ציר ירקות
5 יחידות פלפל אנגלי
נייר פרגמנט
חוט

אופן ההכנה
חותכים את הדג לאורכו כך שיהיה בצורת פרפר (פרוס לשניים אך עדיין מחובר). מוציאים את ההידרה.

משרים את העגבניות המיובשות במים פושרים למספר דקות, עד לריכוך

קוצצים את העגבניות המיובשות, מוסיפים את השמן והטימין ומורחים את הדג

מחממים את ציר הירקות, שולקים בו את עלי התרד כדקה אח"כ מעבירים את עלי התרד לכלי עם קרח כדי לשמור על מראהו.

סוחטים את עלי התרד , מוסיפים את האגוזים לתבל במלח ופלפל אנגלי גרוס וממלאים את בטן הדג.

עוטפים את הדג עם נייר פרגמנט וקושרים עם חוט לרוחבו של הדג.

בסיר פסטה עמוק מבשלים את ציר הירקות ומאדים את הדג על רשת הסיר מעל אדי הירקות לקבלת מרקם מעודן כ- 20 דקות.

מלמעלה מעטרים במוסקט מגורד.

מקשטים עם פלפל גרוס בשולי הצלחת ומגישים.

טיפ השף
ניתן לשלב עם סלט ג'ונגל הכולל: חסה, נבטים, גזר, פטריות, כרוב אדום בתיבול מלח ים ולימון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר