fbpx

פילה מניון ברוטב תמרינד ותמרים על מצע בטטה וקונפי פורטבלו

חומרים ל- 4 מנות ק"ג אחד של פילה בקר, מחולק לארבעה נתחים, 250 גר' הנתחקורט מלח קורט פלפל 4 כפות שמן לטיגוןאופן הכנהלתבל במלח ובפלפל ולטגןבמחבת מכל הצדדיםעד לדרגת מדיום.חומרים לרוטב 200 מ"ל רוטב תמרינדי ותמרים 200 מ"ל ציר עוף 15 גרם כוסברה 15 גרם נענע אופן הכנהלבשל את כל החומרים ולצמצם עד לדרגת הסמיכות הרצויה (לפי הטעם)חומרים למצע בטטה 130 גרם בטטה 25 גרם ג'ינג'ר אגוזי קשיו קורט מלח קורט סוכר 2 כפיות שמן זית אופן הכנהלבשל את הבטטות עד ריכוך,למעוך בממחה ולהוסיף את התבלינים ואת שמן הזית.חומרים לקונפי פטריות פורטבלו200 גר' פטריות פורטבלו 500 מ"ל שמן זית 2 שיני שום קורט מלח 2 עלי טימיןאופן הכנהלאפות בתוך תבנית, בתנור מחומם ל-140 מעלות צלזיוס, עד לריכוך כ- שעה.אופן ההגשהלהניח על צלחת את מצע הבטטות מעליו את מנת הפילה ולצקת את הרוטב עם קונפי הפטריות.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל- 4 מנות
ק"ג אחד של פילה בקר, מחולק לארבעה נתחים, 250 גר' הנתח
קורט מלח
קורט פלפל
4 כפות שמן לטיגון

אופן הכנה
לתבל במלח ובפלפל ולטגן
במחבת מכל הצדדים
עד לדרגת מדיום.

חומרים לרוטב
200 מ"ל רוטב תמרינדי ותמרים
200 מ"ל ציר עוף
15 גרם כוסברה
15 גרם נענע

אופן הכנה
לבשל את כל החומרים ולצמצם עד לדרגת הסמיכות הרצויה (לפי הטעם)

חומרים למצע בטטה
130 גרם בטטה
25 גרם ג'ינג'ר
אגוזי קשיו
קורט מלח
קורט סוכר
2 כפיות שמן זית

אופן הכנה
לבשל את הבטטות עד ריכוך,למעוך בממחה ולהוסיף את התבלינים ואת שמן הזית.

חומרים לקונפי פטריות פורטבלו
200 גר' פטריות פורטבלו
500 מ"ל שמן זית
2 שיני שום
קורט מלח
2 עלי טימין

אופן הכנה
לאפות בתוך תבנית, בתנור מחומם ל-140 מעלות צלזיוס, עד לריכוך כ- שעה.

אופן ההגשה
להניח על צלחת את מצע הבטטות מעליו את מנת הפילה ולצקת את הרוטב עם קונפי הפטריות.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר