פילה סלמון אפוי בתנור על מצע אורז בניחוח אסייתי

ל- 4 סועדיםמצרכים:4 פרוסות של פילה סלמון (200 גרם כל אחת)2 כפות שמן זית2 קוביות שום דורות2 קוביות פטרוזיליה דורותכוס וחצי אורז ארוך3 כוסות מים5 קוביות עשבי תיבול לבישול אסייתי – דורותמלח ופלפלאופן ההכנה:בסיר קטן לבשל את האורז עם מים וקוביות עשבי תיבול לבישול אסייתי כ- 15 דקות, ולתבל במלח ופלפל.למרוח את הסלמון בשמן זית,קוביות שום ופטרוזיליה, מלח ופלפל.להכניס את הסלמון לתנור שחומם מראש ל-15 דקות ב- 180 מעלות.להגיש את הסלמון לצד האורז.מתכונים נוספים עם עשבי בישול, תערובות תיבול, שום וג'ינג'ר של דורות מתפרסמים באתר: www.dorot.co.il

ל- 4 סועדים

מצרכים:
4 פרוסות של פילה סלמון (200 גרם כל אחת)
2 כפות שמן זית
2 קוביות שום דורות
2 קוביות פטרוזיליה דורות
כוס וחצי אורז ארוך
3 כוסות מים
5 קוביות עשבי תיבול לבישול אסייתי – דורות
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
בסיר קטן לבשל את האורז עם מים וקוביות עשבי תיבול לבישול אסייתי כ- 15 דקות, ולתבל במלח ופלפל.
למרוח את הסלמון בשמן זית,קוביות שום ופטרוזיליה, מלח ופלפל.
להכניס את הסלמון לתנור שחומם מראש ל-15 דקות ב- 180 מעלות.
להגיש את הסלמון לצד האורז.

מתכונים נוספים עם עשבי בישול, תערובות תיבול, שום וג'ינג'ר של דורות מתפרסמים באתר: www.dorot.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר