fbpx

פילה סלמון באגם מרלו בליווי פירה קטיפתי וזר אספרגוס

מצרכים:600 גרם פילה סלמון ללא עור, חתוך לקוביותתבלינים – תערובת טחונה:20 גרם אניס30 גרם מוסקט20 גרם הל4 גרם ציפורן30 גרם קינמוןשמן זית לטיגוןהוראות הכנה:טובלים צד אחד של הסלמון בתערובת התבלינים, ומטגנים במחבת את צד התבלינים.הופכים ומטגנים גם את הצד השני. מעבירים לתבנית, ומכניסים לתנור בחום 160 מעלות למשך 5 דקות. מצרכים לרוטב יין:1 בקבוק ירדן מרלו1.5 כוס ציר בקר100 גר' סוכר1 כוס בלסמי2 בצלי שאלוט קצוצים3 כפות דבש תמרים2 גרעיני הל1 כוכב אניס1 ציפורן1 מקל קינמון1 כף טימין קצוץ2 כפות שמן זיתהוראות הכנה:להכנת הרוטב, מטגנים את הבצל בשמן זית עד שקיפות, מוסיפים את היין ומרתיחים. מוסיפים את שאר המרכיבים (פרט לטימין). מצמצמים עד קבלת 1/3 מהכמות, מסירים מהאש ומוסיפים את הטימין. מגישים עם פירה תפוחי אדמה בווניל ואספרגוס חלוט. יוצרים אגם של רוטב יין, מניחים בצד אחד את הסלמון כשהתבלינים כלפי מעלה, ובצד שני יוצרים "קנל" מהפירה באמצעות 2 כפות.מעל מניחים מקל וניל מיובש, ומהצד מניחים זר אספרגוס קשור בטונה מעושנת.ממתכוני ירדן וינטאג' של יקבי רמת הגולן – פסטיבל בינלאומי ליין וגורמה 2007
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים:
600 גרם פילה סלמון ללא עור, חתוך לקוביות
תבלינים – תערובת טחונה:
20 גרם אניס
30 גרם מוסקט
20 גרם הל
4 גרם ציפורן
30 גרם קינמון
שמן זית לטיגון

הוראות הכנה:
טובלים צד אחד של הסלמון בתערובת התבלינים, ומטגנים במחבת את צד התבלינים.
הופכים ומטגנים גם את הצד השני.
מעבירים לתבנית, ומכניסים לתנור בחום 160 מעלות למשך 5 דקות.

מצרכים לרוטב יין:
1 בקבוק ירדן מרלו
1.5 כוס ציר בקר
100 גר' סוכר
1 כוס בלסמי
2 בצלי שאלוט קצוצים
3 כפות דבש תמרים
2 גרעיני הל
1 כוכב אניס
1 ציפורן
1 מקל קינמון
1 כף טימין קצוץ
2 כפות שמן זית

הוראות הכנה:
להכנת הרוטב, מטגנים את הבצל בשמן זית עד שקיפות, מוסיפים את היין ומרתיחים.
מוסיפים את שאר המרכיבים (פרט לטימין).
מצמצמים עד קבלת 1/3 מהכמות, מסירים מהאש ומוסיפים את הטימין.
מגישים עם פירה תפוחי אדמה בווניל ואספרגוס חלוט.
יוצרים אגם של רוטב יין, מניחים בצד אחד את הסלמון כשהתבלינים כלפי מעלה, ובצד שני יוצרים "קנל" מהפירה באמצעות 2 כפות.
מעל מניחים מקל וניל מיובש, ומהצד מניחים זר אספרגוס קשור בטונה מעושנת.


ממתכוני ירדן וינטאג' של יקבי רמת הגולן – פסטיבל בינלאומי ליין וגורמה 2007

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר