fbpx

פילה סלמון במיסו

חומרים ל- 4 מנות:פילה סלמון עם עור ללא עצמות במשקל 600 גרם מחולק לארבעה נתחים שוויםחומרים למרינדה:150 גרם מיסו8 כפות סקה 8 כפות מירין100 מ"ל מיץ תפוזים טרי6 כפיות סוכראופן ההכנה:מניחים בסיר קטן מירין, סקה, מיץ תפוזים וסוכר.מביאים לרתיחה.מוסיפים את המיסו (כף אחרי כף), ומערבבים היטב עד לקבלת רוטב אחיד.מורידים מהאש ומקררים לטמפרטורת החדר.משרים את הסלמון במרינדה במשך 24 שעות והופכים פעם אחת.לקראת ההגשה מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.מסדרים את הפילטים בתבנית עם נייר אפייה (כשהעור כלפי מעלה). צולים בתנור במשך כ-8 דקות ומגישים מייד.טיפ: מומלץ להגיש עם ירקות מוקפצים ברוטב סויה ושמן שומשום.מסעדת Minna Tomei במרכז קסטרא חיפה, רח' פלימן 8,  טל. 04-6668080
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל- 4 מנות:
פילה סלמון עם עור ללא עצמות במשקל 600 גרם מחולק לארבעה נתחים שווים

חומרים למרינדה:
150 גרם מיסו
8 כפות סקה
8 כפות מירין
100 מ"ל מיץ תפוזים טרי
6 כפיות סוכר

אופן ההכנה:
מניחים בסיר קטן מירין, סקה, מיץ תפוזים וסוכר.
מביאים לרתיחה
.מוסיפים את המיסו (כף אחרי כף), ומערבבים היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
מורידים מהאש ומקררים לטמפרטורת החדר.
משרים את הסלמון במרינדה במשך 24 שעות והופכים פעם אחת.
לקראת ההגשה מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
מסדרים את הפילטים בתבנית עם נייר אפייה (כשהעור כלפי מעלה).
צולים בתנור במשך כ-8 דקות ומגישים מייד.

טיפ:
מומלץ להגיש עם ירקות מוקפצים ברוטב סויה ושמן שומשום.

מסעדת Minna Tomei במרכז קסטרא חיפה, רח' פלימן 8,  טל. 04-6668080

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר