פילה סלמון ברוטב הדרים

 

חומרים ל-5 מנות
פילה סלמון נורווגי שלם (דלידג).

למשרה
מיץ לימון ומיץ תפוזים.

אופן ההכנה
מפשירים את נתח הסלמון, מנגבים במגבת נייר, יוצקים על הפילה מעט מיץ לימון ומיץ תפוזים, משהים כשעה במקרר לספיגת הנוזלים, מנגבים במגבת נייר, מטגנים במחבת משני הצדדים מתבלים במלח ופלפל.

מרתיחים את מיצי המשרה, ומוסיפים שמנת מתוקה, מעט חרדל ומבשלים מעט.

יוצקים את הרוטב על הפילה ומקשטים בפלחי הדרים.

אפשר להגיש על מצע של פרוסות תפוחי אדמה מבושלים ומטוגנים ורבעי בצל מטוגן או פסטה מוקפצת עם ירקות






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה