פילה סלמון ברוטב חצילים על האש ושמנת

מצרכים (ל-4 מנות)800 גרם פילה סלמון טרי1 חציל בינוני1 ראש שום1 בצל קטן קצוץ1 כף חמאה2 כפות שמן זיתחצי כוס יין לבןחצי כוס שמנת מתוקה1 כוס ציר דגיםמיץ מחצי לימון אופן הכנהצולים את החציל והשום על גריל פחמים ומקפיצים את הבצל הקצוץ בחמאה ושמן זית.מוסיפים לבצל את היין הלבן והשמנת ולצמצם ל חצי הכמות. מוסיפים את ציר הדגים ומצמצמים שוב לחצי הכמות.קוצצים את החציל והשום ומוסיפים יחד עם מיץ הלימון.להשלמת טעם יש להוסיף מלח ופלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם.את הסלמון יש לצלות על מחבת עד לדרגת מדיום(בינוני) ולהגיש עם הרוטב.

מצרכים (ל-4 מנות)
800 גרם פילה סלמון טרי
1 חציל בינוני
1 ראש שום
1 בצל קטן קצוץ
1 כף חמאה
2 כפות שמן זית
חצי כוס יין לבן
חצי כוס שמנת מתוקה
1 כוס ציר דגים
מיץ מחצי לימון


אופן הכנה

צולים את החציל והשום על גריל פחמים ומקפיצים את הבצל הקצוץ בחמאה ושמן זית.

מוסיפים לבצל את היין הלבן והשמנת ולצמצם ל חצי הכמות. מוסיפים את ציר הדגים ומצמצמים שוב לחצי הכמות.

קוצצים את החציל והשום ומוסיפים יחד עם מיץ הלימון.

להשלמת טעם יש להוסיף מלח ופלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם.

את הסלמון יש לצלות על מחבת עד לדרגת מדיום(בינוני) ולהגיש עם הרוטב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר