פילה סלמון ברוטב חצילים על האש ושמנת

 

מצרכים (ל-4 מנות)
800 גרם פילה סלמון טרי
1 חציל בינוני
1 ראש שום
1 בצל קטן קצוץ
1 כף חמאה
2 כפות שמן זית
חצי כוס יין לבן
חצי כוס שמנת מתוקה
1 כוס ציר דגים
מיץ מחצי לימון


אופן הכנה

צולים את החציל והשום על גריל פחמים ומקפיצים את הבצל הקצוץ בחמאה ושמן זית.

מוסיפים לבצל את היין הלבן והשמנת ולצמצם ל חצי הכמות. מוסיפים את ציר הדגים ומצמצמים שוב לחצי הכמות.

קוצצים את החציל והשום ומוסיפים יחד עם מיץ הלימון.

להשלמת טעם יש להוסיף מלח ופלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם.

את הסלמון יש לצלות על מחבת עד לדרגת מדיום(בינוני) ולהגיש עם הרוטב.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה