fbpx

פילה סלמון ברוטב תפוז וצלפים

מצרכים (6 מנות)1.2 קג' פילה סלמון נקי וטריטימין טרישום כתושמיץ תפוזיםיין לבןצלפיםקורנפלור1 כף דבשמלח, פלפלאופן ההכנהלמרוח שמן זית על יריעת נייר כסף, להניח את הדג כאשר העור כלפיי מטה. להמליח לפלפל ולשמן את הדג בשמן זית. לפזר מעט טימין ושום כתוש ולסגור את הנייר כסף.לאפות כ- 15 דקות בחום גבוה. 200-220 מעלות.להכנת הרוטב: לשפוך מעט שמן זית, להוסיף שום כתוש, לערבב כף שמן בכוס מיץ תפוזים ולהוסיף וכף צלפים. לבשל על אש קטנה. בקערה קטנה לערבב 1/2 כוס יין לבן עם כפית קורנפלור עד שלא יהיו גושים ולהוסיף לרוטב. לבשל עד אשר הרוטב מסמיך מעט.להגשה. לגלגל את נייר הכסף ולשפוך מעל את הרוטב.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים (6 מנות)
1.2 קג' פילה סלמון נקי וטרי
טימין טרי
שום כתוש
מיץ תפוזים
יין לבן
צלפים
קורנפלור
1 כף דבש
מלח, פלפל

אופן ההכנה
למרוח שמן זית על יריעת נייר כסף, להניח את הדג כאשר העור כלפיי מטה. להמליח לפלפל ולשמן את הדג בשמן זית. לפזר מעט טימין ושום כתוש ולסגור את הנייר כסף.

לאפות כ- 15 דקות בחום גבוה. 200-220 מעלות.

להכנת הרוטב: לשפוך מעט שמן זית, להוסיף שום כתוש, לערבב כף שמן בכוס מיץ תפוזים ולהוסיף וכף צלפים. לבשל על אש קטנה.

בקערה קטנה לערבב 1/2 כוס יין לבן עם כפית קורנפלור עד שלא יהיו גושים ולהוסיף לרוטב. לבשל עד אשר הרוטב מסמיך מעט.

להגשה. לגלגל את נייר הכסף ולשפוך מעל את הרוטב.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר