פילה סלמון וברוקולי בתנור ברוטב חמאה ויין

בעזרת כף מרטיבים את הסלמון ופרחי הברוקולי עם הרוטב שנוצר בתבנית. מחזירים לתנור ל- 5 דקות נוספות ללא כיסוי לצורך השחמה וסיום הבישול
לקראת ארוחות חג הפסח מציעה חברת ישרקו מתכון חגיגי ועשיר בטעמים של פילה סלמון וברוקולי בתנור ברוטב חמאה ויין עם רוזמרין ולימון. קל להכנה והאורחים ובני המשפחה יאהבו

מצרכים

1.5 ק"ג פילה סלמון (כמו של מותג סנפיר)

200 גרם חמאה חתוכה ל 20 קוביות

½ כוס יין לבן חצי יבש

5 שיני שום פרוסות דק

1 לימון פרוס

4 ענפי רוזמרין טרי

1 שקית ברוקולי (כמו של טבע פרוסט)

מלח ופלפל

אופן ההכנה

מניחים את פילה הסלמון בתבנית.

מפזרים סביבו את פרחי הברוקולי.

מסדרים את קוביות החמאה על הפילה והברוקולי.

מסדרים את פרוסות הלימון מעל הפילה.

מפזרים את הרוזמרין ופרוסות השום.

יוצקים מעל את היין.

מפזרים מלח ופלפל באופן שווה.

סוגרים היטב בנייר כסף.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות.

לאחר 15 דקות מוציאים מהתנור.

מורידים את נייר הכסף.

בעזרת כף מרטיבים את הסלמון ופרחי הברוקולי עם הרוטב שנוצר בתבנית.

מחזירים לתנור ל- 5 דקות נוספות ללא כיסוי לצורך השחמה וסיום הבישול.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר