פילה סלמון נורבגי בגריל עם סלסת מנגו

 

מתכון ל-5 מנות

מרכיבים לסלסת מנגו לסלמון
200 גרם מנגו חתוך לקוביות
10 מ"ל רכז מנגו
חצי בצל אדום קצוץ דק
חצי פלפל אדום חריף קצוץ דק
כף מיץ לימון
כף שמן זית
כף כוסברה טרייה קצוצה
קורט מלח דק ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה
מערבבים את כל המרכיבים

מרכיבים לסלמון
5 חתיכות פילה סלמון נורבגי טרי במשקל 250 גרם כל אחת.

אופן ההכנה
רצוי להכין את הסלמון על הגריל, במידה ואין גריל ניתן להכין במחבת.

בגריל
משמנים את הגריל היטב בשמן זית (על מנת שהדג לא ידבק), סוגרים את הסלמון על הגריל מכל הצדדים כחמש דקות עד למידת עשייה M.

במחבת
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

מושחים את הסלמון בחמאה חמימה ומשחימים אותו על מחבת משומנת מכל הצדדים. מעבירים לתנור ואופים כ-8 דקות.

הגשה
מומלץ להגיש את הסלמון עם סלסת מנגו ופירה בטטה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה