פילה סלמון נורבגי בסילאן, מרווה וכוסברה

 

מצרכים ל-6 סועדים:
6 נתחי פילה סלמון טרי, כ- 150 גרם כל אחד
50 גרם סילאן (דבש תמרים)
צרור עלי מרווה
צרור עלי כוסברה
שמן זית לטיגון
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
1 לימון

מחבת טפלון מחורצת
תבנית אפיה מלבנית

אופן ההכנה:
משרים את נתחי הסלמון במיץ הלימון עם מעט מלח ופלפל.
מחממים את שמן הזית במחבת הטפלון וצורבים את הדגים כחצי דקה מכל צד.
משמנים את תבנית האפייה ומפזרים עליה מחצית מעשבי התיבול.
מניחים את הדגים ומורחים אותם בסילאן.
מתבלים במלח ופלפל.
מפזרים את יתר עשבי התיבול ואופים כ- 7 דקות בתנור מחומם ל-180 מעלות.
מניחים על צלחת הגשה ומעטרים בעשבי תיבול טריים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה