fbpx

פילה עגל ממולא בממרח תמרים

4 מנותמצרכים:1 ק"ג פילה עגל –  250 גרם לסועד2 כפות "צל האלון" (תערובת צרור עשבי תיבול ותבלינים ריחניים מהגליל) – או תערובת דומה200 גרם ממרח תמריםכפית מלחפלפל שחור2 כפות שמן לטיגוןאופן ההכנה:ליצור פתח בבשר בעובי אצבע.למלא את הפתח שנוצר בממרח תמרים.לפזר את "צל האלון" על צלחת שטוחה, להוסיף את מלח ופלפל שחור ולגלגל את הבשר.לחמם מחבת על להבה גבוהה.מטגנים את הנתחים, להפוך מדי פעם.להכניס לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות. לקבלת דרגת מדיום רייר – 7 דקות, מדיום – 10 דקות.לסדר בכלי הגשה.בוסתן אברהם: חבילות שי * תבליני בוסתן גליליים * חליטות ותה צמחים * קונפיטורות * שמן זית משובח * דבש גלילי * יינות מיקבי הצפון * פירות יבשים חנות המפעל: היוצרים 4, א.ת. צפוני נהריה, הזמנות: 1-700-500-567 [email protected]
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

4 מנות

מצרכים:
1 ק"ג פילה עגל –  250 גרם לסועד
2 כפות "צל האלון" (תערובת צרור עשבי תיבול ותבלינים ריחניים מהגליל) – או תערובת דומה
200 גרם ממרח תמרים
כפית מלח
פלפל שחור
2 כפות שמן לטיגון

אופן ההכנה:
ליצור פתח בבשר בעובי אצבע.
למלא את הפתח שנוצר בממרח תמרים.
לפזר את "צל האלון" על צלחת שטוחה, להוסיף את מלח ופלפל שחור ולגלגל את הבשר.
לחמם מחבת על להבה גבוהה.
מטגנים את הנתחים, להפוך מדי פעם.
להכניס לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות. לקבלת דרגת מדיום רייר – 7 דקות, מדיום – 10 דקות.
לסדר בכלי הגשה.

בוסתן אברהם: חבילות שי * תבליני בוסתן גליליים * חליטות ותה צמחים * קונפיטורות * שמן זית משובח * דבש גלילי * יינות מיקבי הצפון * פירות יבשים
חנות המפעל: היוצרים 4, א.ת. צפוני נהריה, הזמנות: 1-700-500-567
[email protected]

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר