פילה עוף צלוי באסכלה על מצע טופו ופלפלים מוקפצים בשמן זית

 

לסועד אחד

חומרים:
200 גר' פילה עוף
60 גר' טופו חתוך לקוביות קטנות
3 פלפלים צבעוניים חתוכים לקוביות
מלח
פלפל
כף שמן זית
טימין טרי
שום
כף דבש
מעט חומץ בלסמי

אופן ההכנה:
צולים את פילה העוף על האסכלה/ מחבת ברזל עם פסים.
במקביל מקפיצים במחבת עם שמן זית את הפלפלים והטופו. מוסיפים דבש וחומץ בלסמי, טימין, מלח פלפל.
משלימים טעמים. מגישים לצלחת עם פילה העוף.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה