fbpx

פילה פורל במעטפת פרמזן

מצרכים ל-4 מנות:750 גרם פילה פורלמיץ מחצי לימוןמלח לפי הטעםפלפל לבן טחון טרי1 ביצה150 גרם קמח מתובל או תערובות של קמח ופירורי לחם מתובלים50 גרם גבינת פרמזן מגוררת50 גרם שקדים טחונים דק1 כפית אורגנו מיובש4 כפות למאהלימון אופן ההכנה:שוטפים את פילה הדג במים קרים ומספיגים. מזליפים את מיץ הלימון וזורים מלח ופלפל.מניחים את הקמח בצלחת וטורפים את הביצה בצלחת אחרת. מערבבים לחוד את הקמח המתובל עם הפרמזן והשקדים ומתבלים באורגנו, מלח ופלפל.מקמחים את פילה הדג ומנערים את יתרת הקמח. טובלים בביצה, מניחים בתערובת הפרמזן ומצפים בלחיצה קלה. מנערים את יתרת הציפוי.מחממים את החמאה במחבת גדולה ומטגנים את הפורל על אש בינונית במשך כ-4 דקות, עד שהוא מזהיב. הופכים פעם אחת.חותכים את הלימון לפרוסות ומגישים עם הדג.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים ל-4 מנות:
750 גרם פילה פורל
מיץ מחצי לימון
מלח לפי הטעם
פלפל לבן טחון טרי
1 ביצה
150 גרם קמח מתובל או תערובות של קמח ופירורי לחם מתובלים
50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
50 גרם שקדים טחונים דק
1 כפית אורגנו מיובש
4 כפות למאה
לימון

אופן ההכנה:
שוטפים את פילה הדג במים קרים ומספיגים.
מזליפים את מיץ הלימון וזורים מלח ופלפל.
מניחים את הקמח בצלחת וטורפים את הביצה בצלחת אחרת.
מערבבים לחוד את הקמח המתובל עם הפרמזן והשקדים ומתבלים באורגנו, מלח ופלפל.
מקמחים את פילה הדג ומנערים את יתרת הקמח.
טובלים בביצה, מניחים בתערובת הפרמזן ומצפים בלחיצה קלה.
מנערים את יתרת הציפוי.
מחממים את החמאה במחבת גדולה ומטגנים את הפורל על אש בינונית במשך כ-4 דקות, עד שהוא מזהיב. הופכים פעם אחת.
חותכים את הלימון לפרוסות ומגישים עם הדג.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר