פילה פורל ברוזטת שקדים, דבש, רימונים ואגסים מיובשים

מצרכים (4 סועדים)4 פורלים במשקל 400 ג' מפולטים (להוציא את הקוצים עם פינצטה)מעט שמן זית1 כוס יין לבןלרוטבחצי כוס חלב קוקוס2 כפות דבשחצי כוס רוזטת שקדים מוכנה2 ענפי טימין טרייםקמצוף פלפל שחור גרוסחצי כפית ג'ינג'ר מגורד10 פרוסות מיובשות של אגס מיובשאופן ההכנהלשמן את הדגים בשמן זית. להכניס את המגש לתנור חם בטמפ' 250 מעלות עם כוס יין לבן.בזמן הבישול להכין את הרוטב במחבת נפרדת את הרוטב: להכניס למחבת את כל המצרכים לרוטב ולצמצם על אש גבוהה כ-5 דקות עד לקבלת סמיכות. להגיש את פילה הדג על מצע עלי בייבי מתובלים במלח ופלפל. לצקת את הרוטב על הדג ולפז מעל גרגרי רימון.

מצרכים (4 סועדים)
4 פורלים במשקל 400 ג' מפולטים (להוציא את הקוצים עם פינצטה)
מעט שמן זית
1 כוס יין לבן

לרוטב
חצי כוס חלב קוקוס
2 כפות דבש
חצי כוס רוזטת שקדים מוכנה
2 ענפי טימין טריים
קמצוף פלפל שחור גרוס
חצי כפית ג'ינג'ר מגורד
10 פרוסות מיובשות של אגס מיובש

אופן ההכנה
לשמן את הדגים בשמן זית. להכניס את המגש לתנור חם בטמפ' 250 מעלות עם כוס יין לבן.

בזמן הבישול להכין את הרוטב במחבת נפרדת את הרוטב: להכניס למחבת את כל המצרכים לרוטב ולצמצם על אש גבוהה כ-5 דקות עד לקבלת סמיכות.

להגיש את פילה הדג על מצע עלי בייבי מתובלים במלח ופלפל.

לצקת את הרוטב על הדג ולפז מעל גרגרי רימון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר