פיננסייר עם קציפת דבש ותאנים ביין

חומרים:לפיננסייר:170 גרם אבקת סוכר100 גרם אבקת שקדים 50 גרם קמח150 גרם חמאה מומסת לצבע חום אגוזי אופן ההכנה:לערבב יבשים.להוסיף חלבונים לאט.להוסיף את החמאה בזרימה איטית.לאפות כ- 20 דקות ב- 180 מעלות חוצרים לקציפת דבש:250 שמנת50 דבשאופן ההכנה:להקציף לקצפת יציבה.לשפוך את הדבש בזרימה איטית.חומרים לתאנים ביין:10 תאנים טריותחצי בקבוק יין100 גרם סוכר2 מקלות ונילאופן ההכנה:מסדרים את התאנים בסיר.יוצקים מעל את שאר החומרים.מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות.מוציאים את התאנים וממשיכים לצמצמם את הרוטב.הרכבת המנה:חוצים את הפיננסייר לאורכו.באמצע יוצקים את הקציפה.מסביב מפזרים תאנים עם רוטב היין.

חומרים:
לפיננסייר:
170 גרם אבקת סוכר
100 גרם אבקת שקדים
50 גרם קמח
150 גרם חמאה מומסת לצבע חום אגוזי

אופן ההכנה:
לערבב יבשים.
להוסיף חלבונים לאט.
להוסיף את החמאה בזרימה איטית.
לאפות כ- 20 דקות ב- 180 מעלות

חוצרים לקציפת דבש:
250 שמנת
50 דבש

אופן ההכנה:
להקציף לקצפת יציבה.
לשפוך את הדבש בזרימה איטית.

חומרים לתאנים ביין:
10 תאנים טריות
חצי בקבוק יין
100 גרם סוכר
2 מקלות וניל

אופן ההכנה:
מסדרים את התאנים בסיר.
יוצקים מעל את שאר החומרים.
מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות.
מוציאים את התאנים וממשיכים לצמצמם את הרוטב.

הרכבת המנה:
חוצים את הפיננסייר לאורכו.
באמצע יוצקים את הקציפה.
מסביב מפזרים תאנים עם רוטב היין.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר