פיצה ביאנקה

חומרים: 200 גר' בצק לפיצה200 גר' גבינת מוצרלה מגוררת12 זיתים שחורים מגולענים6 פילטים של אנשוביאו 100 גר' פרושוטו30 גר' גבינת פרמזן מגוררתשמן זית2 כוסות עלי רוקט טרייםאופן ההכנה:מרדדים את הבצק לעיגול בקוטר של 30 ס"מ ובעובי של כ-3 מ"מ.מפזרים מעל גבינת מוצרלה מגוררת.מפזרים על הגבינה את הזיתים המגולענים ואת האנשובי או הפרושוטו.שופכים על הפיצה רבע כוס שמן זית איכותי.מגררים מעל את גבינת הפרמזן.אופים בתנור בטמפרטורה של 250 מעלות במשך כ-10 דקות עד שהשוליים משחימים.בהגשה מפזרים מעל כמות נדיבה של עלי רוקט.www.giacommo.net

חומרים:
200 גר' בצק לפיצה
200 גר' גבינת מוצרלה מגוררת
12 זיתים שחורים מגולענים
6 פילטים של אנשובי
או 100 גר' פרושוטו
30 גר' גבינת פרמזן מגוררת
שמן זית
2 כוסות עלי רוקט טריים

אופן ההכנה:
מרדדים את הבצק לעיגול בקוטר של 30 ס"מ ובעובי של כ-3 מ"מ.
מפזרים מעל גבינת מוצרלה מגוררת.
מפזרים על הגבינה את הזיתים המגולענים ואת האנשובי או הפרושוטו.
שופכים על הפיצה רבע כוס שמן זית איכותי.
מגררים מעל את גבינת הפרמזן.
אופים בתנור בטמפרטורה של 250 מעלות במשך כ-10 דקות עד שהשוליים משחימים.
בהגשה מפזרים מעל כמות נדיבה של עלי רוקט.

www.giacommo.net

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר