פיצה ביאנקה

 

חומרים:
200 גר' בצק לפיצה
200 גר' גבינת מוצרלה מגוררת
12 זיתים שחורים מגולענים
6 פילטים של אנשובי
או 100 גר' פרושוטו
30 גר' גבינת פרמזן מגוררת
שמן זית
2 כוסות עלי רוקט טריים

אופן ההכנה:
מרדדים את הבצק לעיגול בקוטר של 30 ס"מ ובעובי של כ-3 מ"מ.
מפזרים מעל גבינת מוצרלה מגוררת.
מפזרים על הגבינה את הזיתים המגולענים ואת האנשובי או הפרושוטו.
שופכים על הפיצה רבע כוס שמן זית איכותי.
מגררים מעל את גבינת הפרמזן.
אופים בתנור בטמפרטורה של 250 מעלות במשך כ-10 דקות עד שהשוליים משחימים.
בהגשה מפזרים מעל כמות נדיבה של עלי רוקט.

www.giacommo.net






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה