fbpx

פיצה ביתית על נייר אפייה

העבירו את נייר האפייה עם הבצק למגש החם. מירחו עליו את רוטב הפיצה, גבינת מוצרלה מגורדת, ותוספות על פי טעמכם האישי. הכניסו את הפיצה לאפייה בתנור למשך 12-15 דקות
המותג הוסטס מציע מתכון להכנת פיצה ביתית כשאת הבצק מרדדים מראש על נייר אפייה העמיד במעלות חום גבוהות, אינו גורם לבצק להידבק לתחתית, והופך אותה לקריספית יותר. המתכון ל-2 פיצות גדולות או 6 פיצות אישיות קטנות יותר (תלוי ברידוד הבצק)
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

רכיבים לבצק הפיצה

3 וחצי כוסות קמח (750 גרם)

1 וחצי כוסות מים חמים

1 כף שמרים

1 כף סוכר לבן

1 כפית שמן זית או שמן קנולה

1/2 כפית מלח

1/2 כפית מלח שום או מעט אבקת שום

נייר אפייה.

לרוטב עגבניות

השתמשו ברוטב הנמכר ברשתות בפחיות.

הוסיפו עגבנייה טרייה מגורדת, עלי בזיליקום, אורגנו לפי הטעם, תבלינים יבשים של מלח, פלפל, ומעט אבקת שום לאוהבים.

לתוספות

מוצרלה מגורדת, תערובת של גבינות, זיתים, עלי בזיליקום, פלפלים ירוקים קצוצים, עגבניות שרי, פטריות פרוסות, או כל תוספת אחרת

אופן הכנת הבצק

שימו את המים, הסוכר והשמרים בקערה.

ערבבו והניחו בצד למשך 5-7 דקות עד בעבוע.

הוסיפו את השמן, המלח והשום.

הוסיפו באיטיות את הקמח תוך כדי ערבוב – אם הקמח דביק מדי הוסיפו עוד קמח והמשיכו ללוש במשך 5-8 דקות עד שהבצק חלק.

מחלקים את הבצק לכמות הפיצות הרצויות.

מפזרים מעט קמח על נייר האפייה.

מרדדים את הבצק לעיגול שלא יצא מדף האפייה.

אופן הכנת הפיצה

כוונו את התנור ל-200 מעלות וחממו את תבנית האפייה למשך 20 דקות.

רדדו את הבצק על נייר האפייה.

העבירו את נייר האפייה עם הבצק למגש החם.

מירחו עליו את רוטב הפיצה, גבינת מוצרלה מגורדת, ותוספות על פי טעמכם האישי.

הכניסו את הפיצה לאפייה בתנור למשך 12-15 דקות .

הגשה

בסיום הוציאו את הפיצה והניחו על קרש חיתוך.

חתכו למשולשים והגישו.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר