פיצה ביתית

מצרכים לבצק:1 ק"ג קמח לבן.40 גרם שמרים טריים.1 כפית מלח.500 מים פושרים. ccשמן זית. 65 ccלרוטב:קופסה עגבניות קלופות.אופן הכנת הרוטב:לטחון את העגבניות עם מעט נוזל מהקופסה. להוסיף קמצוץ סוכר, מלח, פלפל, שום ואורגנו לפי הטעם.גבינה:גבינת מוצרלה איכותית.אופן ההכנה:לערבב את הקמח עם השמרים במיקסר עם וו לישה. להוסיף מים ושמן זית,כשמתחיל להפוך לבצק להוסיף את המלח.להוציא לקערה מקומחת, לעטוף בניילון ולהתפיח עד שמכפיל את נפחו (כשעה בערך).לרדד בצק לגודל התבנית לפי העובי הרצוי.לשמן במעט שמן ולשים את הבצק בתבנית.למרוח ברוטב עגבניות ולאפות בשליש התחתון של התנור בחום של 240 מעלות למשך כ- 8 דקות,להוציא ולהוסיף את המוצרלה והתוספות הרצויות.לאפות כ- 4-6 דקות נוספות.הערה:ניתן להקפיא את הבצק

מצרכים לבצק:
1 ק"ג קמח לבן.
40 גרם שמרים טריים.
1 כפית מלח.
500 מים פושרים. cc
שמן זית. 65 cc

לרוטב:

קופסה עגבניות קלופות.
אופן הכנת הרוטב:
לטחון את העגבניות עם מעט נוזל מהקופסה.
 להוסיף קמצוץ סוכר, מלח, פלפל, שום ואורגנו לפי הטעם.

גבינה:
גבינת מוצרלה איכותית.

אופן ההכנה:
לערבב את הקמח עם השמרים במיקסר עם וו לישה.
להוסיף מים ושמן זית,
כשמתחיל להפוך לבצק להוסיף את המלח.
להוציא לקערה מקומחת, לעטוף בניילון ולהתפיח עד שמכפיל את נפחו (כשעה בערך).
לרדד בצק לגודל התבנית לפי העובי הרצוי.
לשמן במעט שמן ולשים את הבצק בתבנית.
למרוח ברוטב עגבניות ולאפות בשליש התחתון של התנור בחום של 240 מעלות למשך כ- 8 דקות,
להוציא ולהוסיף את המוצרלה והתוספות הרצויות.
לאפות כ- 4-6 דקות נוספות.

הערה:
ניתן להקפיא את הבצק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר