fbpx

פיצה מלווח במחבת

במקום לשקוד על בצק שמרים, אפשר להכין לילדים פיצה זריזה עם מלווח קפוא
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

במקום לשקוד על בצק שמרים, אפשר להכין לילדים פיצה זריזה עם מלווח קפוא.

חומרים ל- 4 מנות:
4 יחידות מלווח קפואות
50 גרם חמאה חתוכה ל- 4 קוביות שוות

לרוטב:
3 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות קטנטנות בגודל 1/2 ס"מ
1 כף קטשופ
1/2 כפית אורגנו מיובש (לא חובה)
מלח ופלפל שחור גרוס

לטופינג:
2 כוסות (200 גרם)( בינת מוצרלה מגורדת גד
4 כפות גרגרי תירס
12 זיתים מגולענים פרוסים לעיגולים דקים

אופן ההכנה:
מכינים את הרוטב:
מערבבים את חומרי הרוטב בקערה. טועמים ומתקנים תיבול.

מכינים את הפיצה:
ממיסים קוביית חמאה במחבת טפלון בקוטר זהה לקוטר המלווח על להבה בינונית. מניחים מלווח קפוא ומטגנים כ- 3 דקות, עד להזהבה בצד אחד.
הופכים, מנמיכים את הלהבה, מניחים רוטב על הצד הזהוב ומפזרים גבינת
מוצרלה, תירס וזיתים.
מכסים את המחבת ומטגנים כ- 3 דקות עד שהגבינה נמסה.
חוזרים על הפעולה עם שאר המלווח.

גיוון:
מפזרים על הפיצה תוספות אחרות שאוהבים כמו פרוסות עגבנייה, בצל, פטריות ועוד.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר