פיצה סלמון פיסלה

חומרים:בצק של פיצה במשקל 300 גרםשמנת 42%סלמון מעושןאפונה ירוקהאגוז מוסקטמוצרלה מגורדתבזיליקום טימיןפרמז'ןאופן ההכנה:פותחים את הבצק, מורחים עליו שמנת לבישול, מוסיפים מוצרלה מגורדת, חתיכות סלמון מעושן, אפונה ירוקה, טימין, בזיליקום ומלמעלה קצת פרמז'ן.מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 250 מעלות ל- 5-10 דקות, עד שהבצק משחים.מתכון לבצק 300 גרם:3 כוסות + 1 כף קמח כף מלח 20גרם שמרים לחים, מפוררים 1 כוס מים פושרים שליש כוס שמן זית אופן הכנה:מערבבים את השמרים והמים עד המסה, ממתינים לתסיסה כ- 5 דקות.מנפים את הקמח לקערה, יוצרים גומה במרכז ויוצקים את תערובת השמרים. מוסיפים את השמן ולשים עד קבלת בצק אחיד וחלק. מכסים את הבצק ומניחים כחצי שעה לתפיחה, או עד שהבצק מכפיל את נפחו. לאחר תפיחה לשים את הבצק שוב, ומתפיחים תפיחה שניה כחצי שעה.צ'או בלה, רח' שנקר 18 א.ת. הרצליה פיתוח, שירות משלוחים בטל. 09-9546556, 09-9545010

חומרים:
בצק של פיצה במשקל 300 גרם
שמנת 42%
סלמון מעושן
אפונה ירוקה
אגוז מוסקט
מוצרלה מגורדת
בזיליקום
טימין
פרמז'ן

אופן ההכנה:
פותחים את הבצק, מורחים עליו שמנת לבישול, מוסיפים מוצרלה מגורדת, חתיכות סלמון מעושן, אפונה ירוקה, טימין, בזיליקום ומלמעלה קצת פרמז'ן.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 250 מעלות ל- 5-10 דקות, עד שהבצק משחים.

מתכון לבצק 300 גרם:
3 כוסות + 1 כף קמח
כף מלח
20גרם שמרים לחים, מפוררים
1 כוס מים פושרים
שליש כוס שמן זית

אופן הכנה:
מערבבים את השמרים והמים עד המסה, ממתינים לתסיסה כ- 5 דקות.
מנפים את הקמח לקערה, יוצרים גומה במרכז ויוצקים את תערובת השמרים.
מוסיפים את השמן ולשים עד קבלת בצק אחיד וחלק.
מכסים את הבצק ומניחים כחצי שעה לתפיחה, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
לאחר תפיחה לשים את הבצק שוב, ומתפיחים תפיחה שניה כחצי שעה.


צ'או בלה, רח' שנקר 18 א.ת. הרצליה פיתוח, שירות משלוחים בטל. 09-9546556, 09-9545010





כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר