חומרים:
1 יח' "רוטב פיצה" של "פריניר".
2 כוסות קמח.
1 כפית שמרים יבשים.
קורט מלח.
4 כפות שמן זית.
כף סוכר.
מים לפי ספיגה.
גבינת מוצרלה.
תוספות: בצל, פלפלים, עגבניות, פטריות, זיתים.
אופן ההכנה:
לשים יחדיו בבלנדר את חומרי הבצק – קמח, שמרים, מלח, סוכר, שמן זית ומים – עד לקבלת בצק נוח וצמיגי.
מניחים את הבצק למנוחה כ- 15-20 דקות.
משטחים אותו (קורצים עיגולים) ויוצקים מעל את רוטב הפיצה של "פריניר".
מפזרים מעל גבינת מוצרלה.
במידה ורוצים מפזרים תוספות של ירקות.
מכניסים לתנור ב- 200-220 מעלות לכ- 10-12 דקות.