פיקורינו צלויה עם דבש

חומרים למנה אחת:50 גר' גבינה פיקורינו פרוסה בעובי 1/2 ס"מ 2 כפות דבש אופן ההכנה:את הגבינה להניח על הגריל או מחבת משומנת – לצריבת הגבינה במשך דקה אחת. להיזהר שלא תימס ותקבל צבע שחום.לטפטף דבש ולהגיש כקינוח או מנה ראשונה – שילוב של ריח מתוק ומלוח.

חומרים למנה אחת:
50 גר' גבינה פיקורינו פרוסה בעובי 1/2 ס"מ
2 כפות דבש

אופן ההכנה:
את הגבינה להניח על הגריל או מחבת משומנת – לצריבת הגבינה במשך דקה אחת.
להיזהר שלא תימס ותקבל צבע שחום.
לטפטף דבש ולהגיש כקינוח או מנה ראשונה – שילוב של ריח מתוק ומלוח.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר