פירה תפוחי אדמה ב –WIKOOK

 

זמן בישול: 15 דקות

מצרכים:
1 קילוגרם תפוחי אדמה מקולפים
4 כפות שמן זית או 35 גרם חמאה
חצי כוס שמנת 15% שומן
1כוס מים חמים
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות ברוחב של 2 ס"מ.
להכניס ל-WIKOOK יחד עם המים החמים והשמנת המתוקה, לערבב ולסגור את המכסה.
לבשל במשך 15 דקות בחום בינוני.
לפתוח את המכסה ולצקת את התערובת לקערה גדולה.
לרסק במזלג תוך כדי טפטוף שמן הזית או ערבוב עם החמאה.
להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.

Wikook הנו סיר לחץ של טפאל עם מנגנון סגירה הרמטית באמצעות מכסה פלסטיק






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה