חומרים:
שזיפים, נקטרינות, אפרסקים, בננות (או כל פרי אהוב אחר), חתוכים לקוביות בעובי חצי ס"מ
מייפל
שומשום
שמן לטיגון
לבצק:
2 כוסות בירה לבנה (400 ג')
3 כפות סוכר
2 כפות גדושות אבקת אפייה
2 כוסות + 2 כפות קמח (300 ג')
5 כפות קורנפלור
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי הבצק לתערובת אחידה.
לאחר חיתוך הפירות, מייבשים אותם בעזרת נייר סופג.
מחממים שמן לטיגון עמוק.
טובלים את פירות בבצק הבירה בעזרת מזלג, ומעבירים לטיגון.
מגישים חם עם סירופ מייפל ושומשום.
שף שבי בכר הוא מנהל המערך הקולינרי, בית הספר למלונאות ומקצועות האירוח "תדמור"