הפורל הינו דג איכותי, עסיסי ובריא במיוחד אודות לערכי האומגה 3 שבו. הפורל גדל במימיו הצלולים של נחל הדן, הוא בעל טעם מעודן, מכיל מעט עצמות וסופג כל שילוב וטעם.
מצרכים:
1 ק"ג פילה של פילה פורל , ללא עור
לבלילה:
2 ביצים טרופות
חצי כוס בירה
מלח
פלפל
1 כוס קמח תופח
כוס לפירורי לחם
מעט מיץ לימון וקליפת לימון
שמן זית
כף טימין
אופן ההכנה:
טורפים את חומרי הבלילה בקערה גדולה (פרט למיץ לימון, שמן זית וטימין).
מזליפים מעט שמן זית ומיץ לימון על הדג ומוסיפים קליפת לימון מגורדת וטימין.
טובלים את הדגים בבלילה.
טובלים את הדגים בפירורי לחם.
מכניסים לסיר עם שמן עמוק ומטגנים עד להזהבה ומסננים.
הגשה:
מניחים את הדג על צלחת ומוסיפים לצידו צ'יפס וקטשופ.
צילום: אסף רונן