פיש אנד צ'יפס

מרכיבים50 גרם לכל פילט של דג זהבוןקמחביצהפירורי לחם מסוג פנקו (יפניים)הכנהמקמחים את הדג, טובלים בביצה ואח"כ בפירורי הלחם.מטגנים בשמן עמוק עד שהדג מקבל צבע זהוב, בערך כ- 5 דקות.מומלץ להגיש עם חצי לימון וצ'יפס.

מרכיבים
50 גרם לכל פילט של דג זהבון
קמח
ביצה
פירורי לחם מסוג פנקו (יפניים)

הכנה
מקמחים את הדג, טובלים בביצה ואח"כ בפירורי הלחם.

מטגנים בשמן עמוק עד שהדג מקבל צבע זהוב, בערך כ- 5 דקות.

מומלץ להגיש עם חצי לימון וצ'יפס.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר