פלאן ריבת חלב

חומרים ל-5 סועדים3 כוסות חלב [750 מ"ל]פקק תמצית וניל אמיתיתכוס סוכר3 ביצים שלמות4 חלמונים5 כלים אישייםאופן הכנה*מוסיפים את החלב בסיר ומביאים לסף רתיחה*מכבים את האש ומוסיפים את הוניל*מקציפים מעט את הביצים והסוכר,מוסיפים את החלב תוך כדי עירבוב ומסננים.הכנת הקרמל מניחים 3/4 כוס סוכר בתוך מחבת עבה ומחממים על אש בינוניתמבלי לערבב,לאחר המסת הסוכר והפיכתו לנוזלי ובעל גוון חום כהה בוחשים בכף עץ כדי לקבל גוון אחיד * מצפים בקרמל את תחתיות הכלים האישיים ומעליו את תערובת הסוכר,חלב והביצים.* ממלאים את תבנית האפייה מים עד כדי 1/3 מגובה הכלים ומניחים את הכלים האישיים בתוך המים* אופים ב-160 מעלות כ-40-50 דקות עד להתייצבות הקרם להגשההופכים את תוכן הכלים לתוך צלחת הגשה –כך שהקרמל הנוזלי נשפך על דפנות הצלחת ומקשטים בריבת חלב גולמית לפי הטעם

חומרים ל-5 סועדים
3 כוסות חלב [750 מ"ל]
פקק תמצית וניל אמיתית
כוס סוכר
3 ביצים שלמות
4 חלמונים
5 כלים אישיים

אופן הכנה
*מוסיפים את החלב בסיר ומביאים לסף רתיחה

*מכבים את האש ומוסיפים את הוניל

*מקציפים מעט את הביצים והסוכר,מוסיפים את החלב תוך כדי עירבוב ומסננים.

הכנת הקרמל
מניחים 3/4 כוס סוכר בתוך מחבת עבה ומחממים על אש בינונית

מבלי לערבב,לאחר המסת הסוכר והפיכתו לנוזלי ובעל גוון חום כהה בוחשים בכף עץ כדי לקבל גוון אחיד

* מצפים בקרמל את תחתיות הכלים האישיים ומעליו את תערובת הסוכר,חלב והביצים.

* ממלאים את תבנית האפייה מים עד כדי 1/3 מגובה הכלים ומניחים את הכלים האישיים בתוך המים

* אופים ב-160 מעלות כ-40-50 דקות עד להתייצבות הקרם

להגשה
הופכים את תוכן הכלים לתוך צלחת הגשה –כך שהקרמל הנוזלי נשפך על דפנות הצלחת ומקשטים בריבת חלב גולמית לפי הטעם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר