fbpx

פלאן ריבת חלב

חומרים ל-5 סועדים3 כוסות חלב [750 מ"ל]פקק תמצית וניל אמיתיתכוס סוכר3 ביצים שלמות4 חלמונים5 כלים אישייםאופן הכנה*מוסיפים את החלב בסיר ומביאים לסף רתיחה*מכבים את האש ומוסיפים את הוניל*מקציפים מעט את הביצים והסוכר,מוסיפים את החלב תוך כדי עירבוב ומסננים.הכנת הקרמל מניחים 3/4 כוס סוכר בתוך מחבת עבה ומחממים על אש בינוניתמבלי לערבב,לאחר המסת הסוכר והפיכתו לנוזלי ובעל גוון חום כהה בוחשים בכף עץ כדי לקבל גוון אחיד * מצפים בקרמל את תחתיות הכלים האישיים ומעליו את תערובת הסוכר,חלב והביצים.* ממלאים את תבנית האפייה מים עד כדי 1/3 מגובה הכלים ומניחים את הכלים האישיים בתוך המים* אופים ב-160 מעלות כ-40-50 דקות עד להתייצבות הקרם להגשההופכים את תוכן הכלים לתוך צלחת הגשה –כך שהקרמל הנוזלי נשפך על דפנות הצלחת ומקשטים בריבת חלב גולמית לפי הטעם
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל-5 סועדים
3 כוסות חלב [750 מ"ל]
פקק תמצית וניל אמיתית
כוס סוכר
3 ביצים שלמות
4 חלמונים
5 כלים אישיים

אופן הכנה
*מוסיפים את החלב בסיר ומביאים לסף רתיחה

*מכבים את האש ומוסיפים את הוניל

*מקציפים מעט את הביצים והסוכר,מוסיפים את החלב תוך כדי עירבוב ומסננים.

הכנת הקרמל
מניחים 3/4 כוס סוכר בתוך מחבת עבה ומחממים על אש בינונית

מבלי לערבב,לאחר המסת הסוכר והפיכתו לנוזלי ובעל גוון חום כהה בוחשים בכף עץ כדי לקבל גוון אחיד

* מצפים בקרמל את תחתיות הכלים האישיים ומעליו את תערובת הסוכר,חלב והביצים.

* ממלאים את תבנית האפייה מים עד כדי 1/3 מגובה הכלים ומניחים את הכלים האישיים בתוך המים

* אופים ב-160 מעלות כ-40-50 דקות עד להתייצבות הקרם

להגשה
הופכים את תוכן הכלים לתוך צלחת הגשה –כך שהקרמל הנוזלי נשפך על דפנות הצלחת ומקשטים בריבת חלב גולמית לפי הטעם

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר

×   הצטרפו לערוץ ה- Telegram שלנו