fbpx

פלאפל דגים בשלושה טעמים בשמן זית יד מרדכי

חומרים גלם לפלאפל ל-12 מנות 500 גרם גרגרי חומוס יבש מושרים במים כ-24 שעותצרור כוסברהצרור פטרוזיליה5 שיני שום טריות1 פלפל חריף אדום קטן1 כפית שטוחה סודה לשתייהחצי כפית אבקת אפייה2 פרוסות חלה מושרות במים50 גרם אבקת מרק בטעם עוף1 כף שומשום1 בצל קטןתבלינים: גרגרי כוסברה יבשים, כמון, מלח לפי הטעם.אופן הכנת תערובת הפלאפלטוחנים את גרגירי החומוס לאחר ההשריה עם הכוסברה,פטרוזיליה, שום,בצל, פלפל, חלה, גרגירי הכוסברה ומוסיפים את התבלינים. מעבדים את כל החומרים יחדיו לקבלת עיסה אחידה ומשהים במקרר כשעתיים לפני השימוש.טרין דג36 יחידות אצות נורי1.200 גרם פילה סלומון נורבגימלח, פלפל לבןמוס דגים200 גרם פילה דג לבן טחון דקמלח, פלפל לבן, מעט לימון1 חלבון ביצה2 כפות רכז מיץ תרדאופן הכנהיוצרים גליל מאצות הנורי, הסלומון ומוס הדגים. עוטפים בניילון נצמד ומאדים בציר דגים. מקררים ועוטפים בתערובת הפלאפל. יוצרים גליל בקוטר עד 4 ס"מ. מטגנים בשמן זית יד מרדכי כתית מעולה עד לקבלת צבע זהוב.מצננים למספר דקות ופורסים 4 פרוסות אלכסוניות בעובי של 1 ס"מ כל פרוסה.מגישים לצד סלט ערבי מתובל בשמן זית וטחינה מוקצפת בשמן זית.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים גלם לפלאפל ל-12 מנות
500 גרם גרגרי חומוס יבש מושרים במים כ-24 שעות
צרור כוסברה
צרור פטרוזיליה
5 שיני שום טריות
1 פלפל חריף אדום קטן
1 כפית שטוחה סודה לשתייה
חצי כפית אבקת אפייה
2 פרוסות חלה מושרות במים
50 גרם אבקת מרק בטעם עוף
1 כף שומשום
1 בצל קטן
תבלינים: גרגרי כוסברה יבשים, כמון, מלח לפי הטעם.

אופן הכנת תערובת הפלאפל
טוחנים את גרגירי החומוס לאחר ההשריה עם הכוסברה,פטרוזיליה, שום,בצל, פלפל, חלה, גרגירי הכוסברה ומוסיפים את התבלינים. מעבדים את כל החומרים יחדיו לקבלת עיסה אחידה ומשהים במקרר כשעתיים לפני השימוש.

טרין דג
36 יחידות אצות נורי
1.200 גרם פילה סלומון נורבגי
מלח, פלפל לבן

מוס דגים
200 גרם פילה דג לבן טחון דק
מלח, פלפל לבן, מעט לימון
1 חלבון ביצה
2 כפות רכז מיץ תרד

אופן הכנה
יוצרים גליל מאצות הנורי, הסלומון ומוס הדגים.

עוטפים בניילון נצמד ומאדים בציר דגים.

מקררים ועוטפים בתערובת הפלאפל.

יוצרים גליל בקוטר עד 4 ס"מ.

מטגנים בשמן זית יד מרדכי כתית מעולה עד לקבלת צבע זהוב.

מצננים למספר דקות ופורסים 4 פרוסות אלכסוניות בעובי של 1 ס"מ כל פרוסה.

מגישים לצד סלט ערבי מתובל בשמן זית וטחינה מוקצפת בשמן זית.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר