פלאפל טונה בלקני מפולפל אדום

מתכון של סטארקיסט המציעה טונה בשמן זית כתית מעולה שמשתלבת עם מתכוני דגים לחג השבועות. מחיר לרביעייה: החל מ-27.70 ₪

במידה ומגישים את הפלאפל בפיתה, מומלץ להוסיף גבינת לאבנה
במידה ומגישים את הפלאפל בפיתה, מומלץ להוסיף גבינת לאבנה. צילום רוני לינדנבאום

מצרכים לכדורי פלאפל

קופסה טונה בשמן זית כתית מעולה

1 בצל שאלוט קטן

2 כפות מיונז קל

1/3 כוס גרגירי חומוס מבושלים כתושים

כף פלפל מתוק

כף פלפל קלוי טחון

קמח

2 ביצים

פירורי לחם

מלח ופלפל לפי הטעם

מצרכים לרוטב פלפלים קלויים

2 פלפלים קלויים קצוצים או מרוסקים

2 כפות גדושות של מיונז קל

2 שיני שום כתושות

כף שמן זית כתית מעולה (מסונן מקופסת הטונה)

מיץ לימון

מלח ופלפל

אופן ההכנה

מערבבים את כל המוצרים ויוצרים כדורים בגודל של כדור פינג פונג.

מקררים את הכדורים במשך 10 דקות במקפיא.

טובלים בקמח, לאחר מכן בביצים, ולבסוף בלחם.

מטגנים את הכדורים במשך דקה בסיר עם שמן עמוק.

הכנת הרוטב

מערבבים את כל המצרכים בבלנדר.

מגישים לצד הפלאפל או מורחים בפיתה.

במידה ומגישים את הפלאפל בפיתה, מומלץ להוסיף גבינת לאבנה.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה